Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι μια μέρα που πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στις 00:10 βγαίνει σε φάση κενής πορείας στον Ζυγό μέχρι τις 05:57 το ξημέρωμα που προχωρά στον Σκορπιό.

Από τη θέση αυτή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ουρανό που θα είναι ακριβείας το βράδυ. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας -προσωπικές κι επαγγελματικές- και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τρίτη φέρνει τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας κι από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό σάς βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ