Θρήνος για τον θάνατο του Thierry Mugler: Diana Ross, Jerry Hall, Beyonce, Irina Shayk αποχαιρετούν τον Γάλλο μόδιστρο (φωτό)

Ήταν ένας θρύλος στον χώρο της μόδας

«Παγωμένος» είναι ο κόσμος της μόδας μετά τον θάνατο του εμβληματικού σχεδιαστή Thierry Mugler. Ο Γάλλος μόδιστρος έφυγε από την ζωή στα 73 του χρόνια με πλήθος διασήμων να τον αποχαιρετούν.

 «Μου λείπεις Thierry Mugler. Αυτή ήταν μια υπέροχη περίοδος στη ζωή μας» έγραψε η Diana Ross στο Twitter, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με τον κορυφαίο δημιουργό που έχει ντύσει από την «βασίλισσα» της soul και της pop, μέχρι τον David Bowie, την Iman, την Madonna, την Beyonce, την Kim Kardashian και την Cardi B - και βέβαια στη λίστα πρέπει να προσθεθούν και όλα τα supermodels, όπως η Τζέρι Χολ, η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντρι Κρόφορντ, η Έβα Χερτζίκοβα και πολλές, πολλές ακόμα!

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και κόρη της Diana Ross Tracee Ellis Ross δημοσίευσε επίσης στα stories της φωτογραφίες με την μητέρα της και τον μόδιστρο, αλλά και με την ίδια να φορά μια από τις δημιουργίες του.

Η Beyonce, για την οποία είχε δημιουργήσει πολλά outfits για τις εμφανίσεις της στην σκηνή ( ήταν επίσης δημιουργικός σύμβουλος στην παγκόσμια περιοδεία της I AM... το 2010) απέτισε φόρο τιμής δημοσιεύοντας στην ιστοσελίδα της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Mugler.

Photo: Beyonce.com

Η 36χρονη Irina Shayak από πλευράς της δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον Mugler (αλλά και την Cardi B) φορώντας μια από τις φαντασμαγορικές δημιουργίες του, ένα εντυπωσιακό φόρεμα σαν πεταλούδα με πολύχρωμες παγιέτες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

 

«Έφυγε σύντομα», έγραψε, προσθέτοντας πολλά emoji με ραγισμένη καρδιά. «Θεός της μόδας… ένας σπάνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ευγενικός, γλυκός άνθρωπος… θα σου λείπει πάντα ο Ρώσος σου…». 

Το μοντέλο και ηθοποιός από την Δανία Brigitte Nielsen, σύμφωνα με την Daily Mail, αποκάλεσε στα σχόλια του post, τον Mugler «είδωλο» προσθέτοντας ότι ο θάνατός του έφερε μεγάλη θλίψη.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικές φωτό & βίντεο από την φαντασμαγορική έκθεση του Thierry Mugler στο Παρίσι: Ύμνος στην μόδα των 90ς, σέξι θεατρικά outfits

Το μοντέλο από την Αυστραλία Duckie Thot πρόσθεσε, «oh my heart» καθώς η Winnie Harlow δημοσίευσε ένα emoji με κλαδί ελιάς με περιστέρι και η Heidi Klum μοιράστηκε ένα emoji με σπασμένη καρδιά αποκαλώντας τη σχεδιάστρια "Icon".

Η Kourtney Kardashian πάλι μοιράστηκε μια φωτογραφία ολόκληρης της οικογένειας να φορά ασπρόμαυρα σύνολα του διάσημου σχεδιαστή. «Όλοι με Mugler» έγραψε στο story που έκανε στο Instagram

Η σταρ των Sex And The City and And Just Like That..., Kristin Davis, έγραψε ότι ήταν «άλλη μια φρικτή απώλεια» του «οραματιστή Thierry Mugler», ενώ τον προέτρεψε να «πετάξει ψηλά» σε μια ανάρτησή της στα Instagram Stories της.

Παράλληλα πρόσθεσε μια φράση του Mugler: «Έφτιαχνα ρούχα γιατί έψαχνα για κάτι που δεν υπήρχε. Έπρεπε να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο».

Η Hailey Bieber θυμήθηκε τον Mugler με μια φωτογραφία του το 1990 με ένα μπεζ κοστούμι χωρίς πέτο ενώ στεκόταν δίπλα σε ένα μοντέλο με ένα διάφανο λευκό φόρεμα.

Το μοντέλο Coco Rocha μοιράστηκε πάλι ένα βίντεο με το supermodel Linda Evangelista να φορά λενα από τα σχέδια του Mugler.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????? (@cocorocha)

 

Και τα stories της Τζέρι Χολ (Jerry Hall) γέμισαν ωστόσο με φωτογραφίες τόσο του Mugler, όσο και με τις δημιουργίες του σχεδιαστή, που φόρεσε το 65χρονο σήμερα μοντέλο που μεσουράνησε στα 70ς και στα 80ς.

Η κόρη της Τζέρι Χολ και του Μικ Τζάγκερ Georgia May Jagger ανέβασε επίσης φωτογραφίες στα social media, μερικές από τις οποίες είχε δηνοσιεύσει και η διάσημη μαμά της, ενώ ανέφερε για τον θάνατο του Mugler: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό, στέλνω αγάπη σε όλους σας. Ο Τιερί ήταν μια δύναμη δημιουργικότητας και καλοσύνης ?».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ