Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας & πιο πειθαρχημένοι, αλλά παράλληλα & πιο ευαισθητοποιημένοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Ζυγό, σε μια θέση που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι, αλλά παράλληλα και πιο ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των σχέσεων.

Στο σύνολο της μέρας η Σελήνη δεν δημιουργεί σπουδαίες όψεις και η τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα είναι ακριβείας λίγα μόλις λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, κάνοντας τις βραδινές ώρες πιο απαιτητικές. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας και υπάρχει μεγαλύτερη βαβούρα στο πρόγραμμα σας, μολονότι όχι απαραίτητα δυσάρεστη. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους και να σας πιάνει το παράπονο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο έντονη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό μέχρι τα μεσάνυχτα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς όταν η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ