Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας με την αδερφή, τα παιδιά, τις νύφες & τα εγγόνια της - η φωτό για τα 50 χρόνια στον θρόνο

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια στο δείπνο για την επέτειο

Το παλάτι της Δανίας δημοσίευσε το Σάββατο, με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων της βασίλισσας Μαργαρίτας στο θρόνο, μια φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας της χώρας.

Στο επίσημο πορτρέτο βλέπουμε την 81χρονη μονάρχη να περιβάλλεται από τα παδιά, την αδελφή, τις νύφες και τα εγγόνια της.  

Ντυμένη με ένα μαύρο και δαμασκηνί βραδινό φόρεμα, η royal χαμογελά στον φακό και λογικό, αφού για εκείνη ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, αφού πέρα από τον εορτασμό για την ανάληψη του θρόνου, ήταν και μια αφορμή να βρεθεί με όλα τα μέλη της οικογένειά της, κάτι που δεν τους είχε επιτρέψει η πανδημία.

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου, με αφορμή την 50ή επέτειο από την άνοδό της στο θρόνο, η βασίλισσα  της Δανίας δείπνησε με τους δύο γιους της, πρίγκιπες Φρειδερίκο και Ιωακείμ, τις δύο νύφες της, τις πριγκίπισσες Μαίρη και Μαρί και τα οκτώ εγγόνια της:  πρίγκιπες Νικολάι, Φέλιξ, Κρίστιαν, Ερρίκος, Βικέντιος και Πριγκίπισσες Ισαβέλλα, Ιωσηφίνα και Αθηνά, και την μικρότερη αδερφή της Πριγκίπισσα Βενεδίκτη.

Photo: Instagram/detdanskekongehus/? Steen Brogaard, Kongehuset ©️

Δείτε επίσης: 50 χρόνια στον θρόνο η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, αδελφή της «δικής» μας Άννας - Μαρίας: Το δείπνο - έκπληξη (φωτό & βίντεο)

Η νύφη της πριγκίπισσα Μαίρη, σύζυγος του διαδόχου και γιου της πρίγκιπα Φρειδερίκου, επέλεξε ένα φόρεμα σε μώβ απόχρωση, ενώ η πρίγκίπισσα Μαρί, γυναίκα του πρίγκιπα Ιωακείμ εμφανίστηκε με μια μαύρη τουαλέτα.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

 

Σημειώνεται ότι η μονάρχης, που ανέβηκε στον θρόνο το 1972 είναι η μία από τις δύο βασίλισσες με χρέη ανώτατου άρχοντα - μαζί με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι αδερφή με την Άννα Μαρία, την σύζυγο του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ