Η Victoria Beckham με το λευκό πουκάμισο που λατρεύουμε μας δείχνει πώς να κάνουμε το τέλειο olive smokey eye (βίντεο)

Το λαδί κάνει πιο φωτεινό το κατά τ' άλλα σκουρόχρωμο smokey eye

Η Victoria Beckham φόρεσε το πιο σικάτο, λευκό πουκάμισο και μας δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο olive smokey eye look.

Αν κάτι πρέπει να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας αυτό είναι σίγουρα ένα λευκό πουκάμισο. Το πρώην μέλος των Spice Girls συνδύασε το δικό της με καρό φούστα.

Παράλληλα έχει αφήσει ανοιχτά οορισμένα κουμπία κάνοντας το όλο σύνολο πιο θηλυκό, παρόλο που το πουκάμισο είναι σε πιο αντρική γραμμή, κυρίως λόγω του μεγάλου γιακά του... πάμε όμως τώρα και στο μακιγιάζ.

«Ο αγαπημένος μου τρόπος να φορέσω τη νέα μας απόχρωση Satin Kajal Liner είναι πάνω από την Signature παλέτα μας» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η σχεδιάστρια μόδας.

Το λαδί κάνει πιο φωτεινό το κατά τ' άλλα σκουρόχρωμο smokey eye, που συνήθως γίνεται με μαύρο μολύβι ή eyeliner.  Όπως γράφει στο Instagram η σύζυγος του David Beckham «είναι υπέροχο για ένα βραδινό look».

Όσο για το πώς να το εφαρμόσετε αυτό είναι απλό, ενώ στο βίντεο θα δείτε αναλυτικά και τα βήματα. 

Αυτό που κάνει είναι να το βάζει κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και μετά να το «μουτζουρώνει» λίγο με το δάχτυλο ή με ένα άλλο πινελάκι. Τελευταία πινελιά η μάσκαρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ