Η Catherine Zeta-Jones αποκαλύπτει το αγαπημένο της red carpet look - από τις Χρυσές Σφαίρες του 2018 (φωτό & βίντεο)

Την Κυριακή ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους

Μια φωτογραφία της από τις Χρυσές Σφαίρες του 2018 δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram την Κυριακή, η Catherine Zeta-Jones με αφορμή την 79η απονομή των βραβείων, που έγινε χθες στστο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες.

Στην εικόνα βλέπουμε την 52χρονη σύζυγο του Michael Douglas να ποζάρει στο κόκκινο χαλί φορώντας μια απίθανη τουαλέτα.

Μάλιστα όπως γράφει η ίδια είναι μια από τις αγαπημένες εμφανίσεις της. «Ένα από τα αγαπημένα μου looks όλων των εποχών ? Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους απόψε!» έγραψε η ηθοποιός, που έχει τιμηθεί με δύο Χρυσές Σφαίρες ( Best Supporting Actress για το Traffic του 2000 και Best Actress in a Comedy or Musical για το Chicago του 2002).

 

Photo: Instagram

Και μπορεί φέτος η πανδημία, τα σκάνδαλα που συντάραξαν την Ένωση Ανταποκριτών Ξένων Τύπου και την αποχώρηση του NBC από τη διοργάνωση, να συνετέλεσαν στο να γίνουν τα βραβεία χωρίς πανηγυρισμούς, χωρίς κοινό, χωρίς δημοσιογράφους και χωρίς διάσημους να βαδίζουν στο κόκκινο χαλί, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε λαμπερές red carpet εμφανίσεις, όπως αυτή που μοιράστηκε η Catherine Zeta-Jones.

Το 2018 λοιπόν η star του Hollywood είχε φορέσε μια δημιουργία υψηλής ραπτικής από τον Zuhair Murad. Η τουαλέτα της ήταν σε μαύρο χρώμα με διαφάνεια, κεντήματα και βαθύ ντεκολτέ.

Είχε τα μαλλιά της κάτω με ελαφριές μπούκλες στο τελείωμα, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με κοσμήματα Lorraine Schwartz που είχαν πράσινους πολίτμους λίθους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ