Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης δοξάζει την ομορφιά, τον έρωτα και τη φιλία

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Κριού, σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τη δράση, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε προς τα έξω τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη.

Όμως, η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, η όψη που δοξάζει την ομορφιά, την αισθητική, τον έρωτα και τη φιλία.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό ψαλιδίζει λίγο από την τύχη που θα μπορούσε να μας δώσει.

Φυσικά, κανένας πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας. Οι πλανήτες είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο, το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφελούμαστε κάθε μέρα, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, η όψη αυτή σας ευνοεί λίγο περισσότερο από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλίες! Απλά φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και βιαστικοί σε αυτό που θα κάνετε, για να μην το μετανιώσετε στην πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συναντώνται αυτό το Σαββατοκύριακο στον Αιγόκερω, ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιο τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας.

Το ότι υπάρχει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας, αλλά δεν θα θέλατε να έχετε τη φήμη ενός αδιάλλακτου και αλαζόνα τύπου. Αντιθέτως, καλό είναι να έλξετε την προσοχή για το πνεύμα συνεργασίας, αλλά και για τη θετική σας διάθεση απέναντι στους άλλους.

Από την άλλη, αν χρειάζεστε βοήθεια στη δουλειά σας, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τη ζητήσετε, διότι πολλοί θα προθυμοποιηθούν να σας τη δώσουν. Η Σελήνη στο ζώδιο σας και τις δυο μέρες σε εξάγωνο με τον Ερμή, αλλά σε κόντρα με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, μπορεί να σας κάνει λίγο πιο βιαστικούς στην κρίση σας ή μπορεί να δημιουργεί μια διάσταση σε θέματα γούστου και αισθητικής με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου σε ένα φιλικό σας ζώδιο στον Αιγόκερω μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να γίνετε πιο διπλωμάτες απέναντι στους άλλους και να αφήσετε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας να περάσει και να σας αφήσει ανέπαφους, όπως το νερό σε ένα αδιάβροχο ρούχο. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Άλλωστε, αν ασχοληθείτε μαζί τους έχουν καταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν.

Αντιθέτως, ασχοληθείτε σχολαστικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα, είτε αφορούν την καριέρα είτε τις σπουδές σας. Δείτε ακόμη τα οικονομικά σας πλάνα. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη την κάνει πιο βοηθητική για να αναθεωρήσετε τη δράση σας, να κάνετε διορθώσεις ή να αλλάξετε ίσως και κάποιες απόψεις που μπορεί να έχετε.

Αξιοποιήστε την επιρροή οι γεννημένοι τον Μάιο για να δείξετε την αγάπη σας στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Η Σελήνη θα κινείται στον Κριό και τις δυο μέρες και θα σας απασχολήσουν πιο πολύ ζητήματα δουλειάς ή και φυσικής κατάστασης και υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό, όπου και θα παραμείνει και τις δυο μέρες του Σαββατοκύριακου, προσδίδοντας μια εξωστρέφεια στο γουηκέντ, ιδιαίτερα το Σάββατο που σχηματίζει και εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Όμως, η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης παραπέμπει και σε μια αναμόχλευση των ερωτικών σας σχέσεων, ειδικά για τους γεννημένους τον Ιούνιο.

Εσείς μπορεί να έχετε ιδιαίτερη τύχη και σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης, κάποιο μπόνους, κάποιο ευεργετικό κληρονομικό θέμα, ή σχετικά με μια διατροφή, ασφάλεια κλπ. Θετικές μέρες, αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική αναδιαπραγμάτευση ή να διορθώσετε παλιότερους όρους μιας συμφωνίας.

Αν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία για μια αλλαγή μέσα στο χώρο της δουλειάς, αφήστε το καλύτερα για τον Φεβρουάριο και μη βιαστείτε για νέα πλάνα τώρα. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζεται να γυρίσει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής, δημιουργώντας περισσότερα εμπόδια και καθυστερήσεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ