Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια αίσθηση χαράς & αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Καλή χρονιά φίλες-οι μου με υγεία, αγάπη και τύχη! Η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς βρίσκει τη Σελήνη στον Τοξότη, δημιουργώντας μια αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, μολονότι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε και μια μικρή σύγχυση ή αβεβαιότητα παράλληλα.

Ή μπορεί να είναι και οι συνέπειες μετά την κατανάλωση αρκετού αλκοόλ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που δημιουργούν αυτή την αίσθηση ατονίας ή αδιαθεσίας την επόμενη μέρα.

Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που μας κάνει να είμαστε πιο ανήσυχοι και να θέλουμε να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα ή να κάνουμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα ώστε να ικανοποιηθούμε. Βρισκόμαστε στην παραμονή της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και μολονότι το φεγγάρι δεν είναι ορατό στον ουρανό, μπορεί σε κάποιους να είναι ορατή η επιρροή του στην ψυχολογία τους ήδη.

Την Κυριακή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μια αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη Σελήνη που μας ωθεί να σκεφτούμε τι αλλαγές θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά και πώς μπορούμε με οργάνωση και πρόγραμμα να τις υλοποιήσουμε σιγά-σιγά. Σαφώς δεν είναι η πιο χαλαρή και εορταστική Νέα Σελήνη και μάλλον στο μυαλό των περισσοτέρων θα βρίσκονται οι περιορισμοί λόγω των συνθηκών που επιβάλλονται σταδιακά, αλλά και οι επαγγελματικές τους προοπτικές.

Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη την Πρωτοχρονιά σας βρίσκει σε μια «φευγάτη» διάθεση και ίσως χωρίς πολλή ενέργεια. Αν δεν καταφέρατε να κάνετε έστω μια βόλτα ή μια εκδρομή, μπορεί να νοσταλγείτε τις εποχές που περνούσατε με αυτό τον τρόπο τις διακοπές των εορτών. Η κύρια όψη της ημέρας, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, συνδέει τα θέματα των επαγγελματικών με αυτά των οικονομικών και πιθανώς ευελπιστείτε να κάνετε μια αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά στη δουλειά ή έστω να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα οικονομικά σας.

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας στις 2/1 και για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα επαγγελματικό σας στόχο μακροπρόθεσμα. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε.

Αντιθέτως πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και να δράσετε με στρατηγική και υπομονή. Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου και θα είναι πιο βοηθητικός μέχρι τις 14/1 που θα γίνει στάσιμος στην επικοινωνία και στις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Τοξότη την Πρωτοχρονιά, ανοίγοντας σας την όρεξη για μερικές ατασθαλίες παραπάνω. Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό κι αν δεν έχετε καταφέρει να φύγετε ένα ταξιδάκι, θα νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων πιο έντονα αυτές τις μέρες.

Μπορεί μάλιστα να ψάχνετε στο διαδίκτυο ταξίδια για να πραγματοποιήσετε στη διάρκεια της χρονιάς ή να χαζεύετε ταξιδιωτικές εκπομπές. Άλλοι μπορεί να το ρίχνετε στο διάβασμα ή να βλέπετε ταινίες που σας κάνουν να ταξιδεύετε από τον καναπέ του σπιτιού σας. Συμβατή με αυτή τη διάθεση είναι και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω την Κυριακή 2/1. Το μυαλό σας χρειάζεται κάτι για να ενθουσιαστεί ή έναν μακρινό στόχο για να αρχίσει σιγά-σιγά να χτίζει την υλοποίηση του.

Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Την ίδια μέρα καταφθάνει στον Υδροχόο ο Ερμής που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο αρκετό διάστημα μέχρι τις 9/3, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου. Τα θέματα της καριέρας, τα επαγγελματικά σας πλάνα, μπορεί να σας δημιουργήσουν διλήμματα που πρέπει να επιλύσετε στο επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι η Σελήνη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται στον εξωστρεφή και κοινωνικό Τοξότη, πιθανώς εσείς να μην έχετε πολλή διάθεση για εξόδους και επαφές. Η κύρια όψη της ημέρας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, είναι μια πιο εσωτερική επιρροή και πιο πολύ θα έχετε ανάγκη τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, παρά να ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε άσχετες παρέες και δραστηριότητες.

Την Κυριακή 2/1 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που ενεργοποιεί δυο τομείς, αυτόν της συναισθηματικής εγγύτητας και του ερωτισμού και σε ένα άλλο επίπεδο της οικονομικής ασφάλειας. Από τη μια μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες κι από την άλλη το μυαλό σας θα κατεργάζεται πλάνα πώς μπορείτε να ενισχύσετε τον οικονομικό παράγοντα, τις όποιες επενδύσεις σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Υδροχόο, κάνοντας ένα μακρύ ταξίδι μέχρι τις 9/3, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει στις 15/1.

Με αυτή την επιρροή μπορεί να δουλέψετε περισσότερο με τηλεργασία, να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, να έχετε πιο πυκνές επαφές με ξένους και εξωτερικό.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ