61 σχέδια για λαμπερά νύχια - Θα εντυπωσιάσουν στο ρεβεγιόν και όχι μόνο

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας...

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι να αποχαιρετήσουμε τον παλιό το χρόνο και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και γιορτινή διάθεση.

Πέρα από αυτά που θα φορέσουμε, το make-up look αλλά και το χτένισμα που θα επιλέξουμε, ένα ακόμη στοιχείο που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή μας είναι τα λαμπερά νύχια που ταιριάζουν ιδανικά για την περίσταση του ρεβεγιόν!

Ακόμη και σε περίπτωση που δεν το συνηθίζεις, αν δεν δώσεις λίγη λάμψη στο μανικιούρ σου για το  πρωτοχρονιάτικο πάρτυ άλλωστε, πότε θα το κάνεις; Βλέποντας πάντως τις παρακάτω προτάσεις μανικιούρ για λαμπερά νύχια, σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό για ένα glit & glam nail art!

Πρόκειται για σχέδια νυχιών, διακριτικά ή περίτεχνα, που έχουν γκλίτερ, στρας ή μεταλλικά βερνίκια.

Ότι κι αν επιλέξεις, θα σε βοηθήσει να κάνεις μία εντυπωσιακή εμφάνιση και να υποδεχτείς τη νέα χρονιά με το στυλ και τη λάμψη που χρειάζεται!

Ιδέες μανικιούρ με διακριτική λάμψη για το ρεβεγιόν

Θες να δώσεις λίγη λάμψη στο μανικιούρ σου αλλά ανησυχείς μην το παρακάνεις; Ιδανική επιλογή για σένα ίσως είναι ένα διακριτικό, μίνιμαλ σχέδιο νυχιών με μία λαμπερή πινελιά!

Πολλές από τις επιλογές ξεκινούν από το γαλλικό μανικιούρ που παραμένει πάντα κομψό αλλά έχει πολλές νέες παραλλαγές. Μπορείς λοιπόν να κάνεις ένα κλασικό γαλλικό με γραμμή από glitter, ένα διπλό γαλλικό με τη μία από τις δύο γραμμές να είναι αστραφτερή ή ακόμη και να συνδυάσεις το γαλλικό σου με άλλα σχέδια αναφέρει το beautetinkyriaki

Εναλλακτικά, μπορείς να ακολουθήσεις την κορυφαία τάση των abstract swirl nails, στολίζοντας τις αφηρημένες γραμμές με αστραφτερές λεπτομέρειες από γκλίτερ ή να κάνεις τις ίδιες τις γραμμές με glitter ή metallics.

Και μην ξεχνάς πως ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών ξεκινάει συνήθως από μια nude βάση, ακόμη και αν τη συνδυάσεις με κόκκινο, μαύρο, χρυσό και άλλα χρώματα που αποτελούν κλασικές για την περίσταση επιλογές!

Εντυπωσιακά και περίτεχνα σχέδια για λαμπερά νύχια

Αστραφτερές χιονονιφάδες, ολόκληρα νύχια με γκλίτερ και συνδυασμός τους με σχέδια που θυμίζουν Χριστούγεννα είναι μερικά από τα περίτεχνα nail art που μπορείς να επιλέξεις για το πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ σου.

Οι διαγώνιες δίχρωμες γραμμές που θυμίζουν τα candy canes, γνωστά και ως χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια, είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει μέρος του new year nail art σου.

Ότι κι αν επιλέξεις, μια σκουρόχρωμη βάση σε βουργουνδί, κυπαρίσσι, navy μπλε ή μαύρο μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό ξεκίνημα για μια εκπληκτική δημιουργία.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το κλασικό κόκκινο, τις ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι και για πολλά ακόμη υπέροχα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με glitter και άλλες λαμπερές λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ