Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης βρέφους - Μητέρα και η σύντροφός της, ένοχες για τον θάνατο 16 μηνών μωρού

To κοριτσάκι υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς... 

Μια φρικτή ιστορία κακοποίσης παιδιού ήρθε στο φως πριν λίγες ημέρες! Συγκεκριμένα  ένα μωρο 16 μηνών βρέθηκε νεκρό το Σεπτέμβριο του 2020. 

Η μιρκούλα Σταρ Χόμπσον υπέστη κατ' εξακολούθηση κακοποίηση από τη σύντροφο της μητέρας της, με την ανοχή της δεύτερης, στο Κίλεϊ του δυτικού Γιόρκσιρ στη ΒΑ Αγγλία.

 

 

Το άτυχο μωράκι έπαθε καρδιακή ανακοπή και άφησε την τελευταία την πνοή στο νοσοκομείο. 

Η Savannah Brockhill προκάλεσε "καταστροφικούς" τραυματισμούς στην Σταρ, τους οποίους, η μητέρα του μωρού,  Frankie Smith επέτρεψε. 

 

 

Η Φράνκι Σμιθ και η Σαβάνα Μπρόκχιλ θα καταδικαστούν την Τετάρτη. Οι ένορκοι στη δίκη των επτά εβδομάδων άκουσαν ότι το βρέφος, από το Keighley, κοντά στο Μπράντφορντ, είχε είτε γρονθοκοπηθεί, είτε κλωτσηθεί ή χτυπηθεί τις εβδομάδες και τους μήνες πριν το θάνατό του.

Για αποδεικτικά στοιχεία, τα μέλη της οικογένειας δήλωσαν ότι άρχισαν να παρατηρούν μώλωπες και σημάδια στο σώμα του παιδιού λίγο μετά την σύναψη της σχέσης της Savannah Brockhill με την Frankie Smith. 

 

 

Μάλιστα έκαναν λόγο για μια γυναίκα αυταρχική που ήθελε να έχει τον έλεγχο αναφέρει το BBC.

Το απόγευμα της 22ας Σεπτεμβρίου 2020, όπως κατέθεσε η Σμιθ, μετά από έναν καυγά των δύο γυναικών, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει βρήκε την Μπρόκχιλ να προσπαθεί να συνεφέρει την κόρη της.

 

 

Όταν η Σμιθ πρότεινε να καλέσουν ασθενοφόρο η Μπρόκχιλ είπε ότι η μικρή θα συνερχόταν.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας, φωτογραφίες κινητών τηλεφώνων και βίντεο παρουσιάστηκαν στους ενόρκους, που έδειχναν το παιδί με διάφορους μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα.

 

 

Ο  προπάππους της Σταρ, Ντέιβιντ Φόσετ, είπε ότι ο θάνατός της «διέλυσε την οικογένεια» και ότι «ποτέ μα ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε την απώλεια της Σταρ». «Απλώς δεν μπορείς να πιστέψεις ότι δεν θα την ξαναδούμε ποτέ», είπε.

«Είναι και όσα της συνέβησαν που μας σκοτώνουν. Το να χάνεις ένα παιδί, είναι φρικτό συναίσθημα. Αλλά ο τρόπος που χάσαμε τη Σταρ είναι απλώς φρικτός».

Ο Φόσετ είπε ότι η οικογένεια αισθάνθηκε απογοητευμένη από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Μπράντφορντ και ο θάνατος της Σταρ «θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν ενεργούσαν νωρίτερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ