Το Χόλιγουντ ψηφίζει Ομπάμα

Από την αρχή είχε δείξει το Χόλιγουντ την προτίμησή του στον Ομπάμα, ο οποίος έχει πολλές φορές εμφανιστεί μαζί με διάσημους ηθοποιούς στο πλευρό του, όπως ο Τζορτζ Κλούνι και ο Μπραντ Πιτ.                



















Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες εμφανίστηκε τη Δευτέρα με το συγκρότημά του, τους Abiders, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Carolinafest, πριν ακόμη ξεκινήσει το συνέδριο των Δημοκρατικών, ενώ ο αδελφός του Μπο συμμετείχε στο συνέδριο και χειροκρότησε τις ομιλίες που άνοιξαν τις εργασίες του.

Το ίδιο έκαναν και η Βαϊόλα Ντέιβις, ο Τζον Λεγκίζαμο και ο Τόνι Σαλχούμπ («Ντετέκτιβ Μονκ»).

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον, η βραβευμένη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν και η Κέρι Ουάσινγκτον, που συγκαταλέγονται στους σημερινούς ομιλητές του συνεδρίου, ενδέχεται να ανέβουν όλες μαζί στη σκηνή για να εκφράσουν την στήριξή τους προς τον Ομπάμα.

Η ηθοποιός Άσλεϊ Τζαντ συμμετείχε ως σύνεδρος από το Τενεσί. Ο ινδικής καταγωγής αμερικανός ηθοποιός Καλ Πεν, από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ιατρικές υποθέσεις», ανέβηκε αργά χθες το βράδυ στη σκηνή ζητώντας «μια ακόμη τετραετία».

Η γνωστή από τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση» Εύα Λονγκόρια πρόκειται να κάνει το ίδιο σήμερα κατά την λήξη του συνεδρίου.

Εκπρόσωποι από τοπικά μέσα ενημέρωσης εντόπισαν στο συνέδριο και άλλους διάσημους ηθοποιούς όπως η Πατρίσια Αρκέτ, η Ρόουζ Μπάιρν και ο Τιμ Ντέιλι.

Από την αρχή είχε δείξει το Χόλιγουντ την προτίμησή του στον Ομπάμα, ο οποίος έχει πολλές φορές εμφανιστεί μαζί με διάσημους ηθοποιούς στο πλευρό του, όπως ο Τζορτζ Κλούνι και ο Μπραντ Πιτ.

Οι χορηγοί της εκστρατείας του Ομπάμα που εκπροσωπούν τον καλλιτεχνικό χώρο έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα τους τελευταίους μήνες.

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ διοργάνωσε εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα μαζί με την πανίσχυρη εκδότρια του περιοδικού μόδας Vogue, Άννα Ουΐντουρ, ενώ η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι διοργάνωσε στα μέσα Αυγούστου παιδικό πάρτι μαζί με την Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα.

Η στήριξη που απολαμβάνει ο Ομπάμα από τον χώρο του θεάματος έχει προκαλέσει πολλές φορές πικρόχολα σχόλια από το στρατόπεδο των αντιπολιτευόμενων Ρεπουμπλικάνων.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ