Η έγκυος Ashley Graham γυμνή & περήφανη για τις ραγάδες της: «Ο άντρας μου λέει ότι μοιάζουν με το δέντρο της ζωής» (φωτό)

Το plus size supermodel θα γεννήσει δίδυμα!

Η εγκυμονούσα Ashley Graham συνέκρινε την φουσκωμένη της κοιλίτσα με το «δέντρο της ζωής», σε μια νέα γυμνή της φωτογραφία στο Instagram.

Το plus size supermodel μοιράστηκε με τους 15.1 εκατομμύρια followers της, μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς τα ρούχα της, δείχνοντάς μας τις ραγάδες της.

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο περιμένει τα δίδυμα αγορία της με τον σύζυγό της Justin Ervin. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2010.

«Ο Justin λέει πως οι ραγάδες μου μοιάζουν σαν ένα δέντρο ζωής» έγραψε στην ανάρτησή της η Ashley.

Instagram

Η 34χρονη στην φωτογραφία κρύβει με το ένα της χέρι το στήθος της, ενώ φορά μόνο ένα χρυσό δαχτυλίδι και τα σκουλαρίκια της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο του Sports Illustrated  ανεβάζει στα social media γυμνή της φωτογραφία, αφού τον Οκτώβριο, αλλά και τον Αύγουστο είχε κάνει ανάλογη ανάρτηση. 

Αν και η ίδια δεν φοβάται να δείξει το σώμα της και τις αλλαγές που έχει δει λόγω της εγκυμοσύνης της έχει παραδεχτεί πως η σχέση της με το σώμα της είναι μια διαρκής μάχη και η πρόσφατη σέλφι μια υπενθύμιση πως «τα σώματα διαρκώς αλλάζουν» και αξίζουν αγάπη και σεβασμό σε κάθε περίπτωση.

Εκείνη και ο 32χρονος διευθυντής φωτογραφίας - που έχουν ήδη έναν γιο 1 έτους, τον Isaac - ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους τον Ιούλιο.

Η Graham αποκάλυψε ωστόσο τον Σεπτέμβριο ότι τελίκά περιμένουν δίδυμα με ένα βίντεο από το ραντεβού τους για το υπερηχογράφημα, όπως αναφέρει το Page Six. «Πλάκα μου κάνεις», ακούγεται να λέει ο Ervin στο βάθος του βίντεο, ενώ  το μοντέλο γελά και λέει «Σοβαρά μιλάς; Θα κάνουμε τρία αγόρια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ