Η φωτογραφία της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο «έσπασε τα ταμεία» στα σχόλια των επωνύμων

Μαζί με τις δίδυμες κόρες τους στα British Fashion Awards

Στα Βρετανικά Fashion Awards, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον χώρο της μόδας, βρέθηκε η Σήλια Κριθαριώτη την οποία και συνόδεψαν ο άντρας της Νίκος Τσάκος, αλλά και οι δίδυμες κόρες τους.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, η οποία έντυσε με τα υπέροχα outfits της μερικές από τις διάσημες κυρίες που βρέθηκαν στα βραβεία - συμπεριελαμβανομένης και της καλλονής Adriana Lima - ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά.

Σε μια από αυτές λοιπόν την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της. Ο εφοπλιστής φορά ένα βελούδινο μπλε σακάκι συνδυασμένο με μαύρο παπιγιόν και λευκό πουκάμισο, ενώ η υπέρκομψη σύζυγός του ένα φόρεμα σε άσπρο και μαύρο χρώμα το οποίο και φόρεσε με ένα εντυπωσιακό πανωφόρι με φτερά.

Όπως καταλαβαίνετε τα likes έπεσαν «βροχή» (ήδη μετράει πάνω από 8.000!) ενώ δεν ήταν λίγοι οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν την φωτογραφία του ζεύγους.

Μαριέττα Χρουσαλά, Βασίλης Ζούλιας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Καίτη Γαρμπή ήταν μόνο μερικοί από τους διάσημους που έγραψαν κάποιο σχόλιο ή έβαλαν μια καρδούλα κάτων από την ανάρτηση της καταξιωμένης σχεδιάστριας μόδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Σήλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος έχουν αποκτήσει μαζί τρια παιδιά, τον Παναγιώτη ( 2002) και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ ( 2006) οι οποίες μάλιστα ήταν μαζί με τους γονείς τους στα british Fashion Awards.

Οι διάσημες που έντυσε η Σήλια Κριθαριώτη στα Βρετανικά βραβεία μόδας

Ήδη στο eirinika σας δείξαμε την σέξι λευκή δημιουργία που φόρεσε η Βραζιλιάνα καλλονή Adriana Lima στα Fashion Awards και η οποία ήταν κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, αλλά και την χρυσή τουαλέτα που έβαλε η ηθοποιός και μοντέλο από την Αυστραλία Claire Holt.

Ωστόσο πλέον η σχεδιάστρια έχει μοιραστεί στα social media φωτογραφίες με μερικές ακόμα διάσημες κυρίες που φόρεσαν κάποια από τις όμορφες δημιουργίες της στο κόκκινο χαλί.

Η Ιταλίδα socialite, μοντέλο και ηθοποιός Bianca Brandolini εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου με μια μαύρ τουαλέτα με γιακά στην λαιμόκοψη και μεγάλο σκίσιμο στο μπροστινό μέρος, ένα σύνολο που έφερνε αέρα παλιού Hollywood!

Η Γερμανίδα blogger, influencer και μοντέλο Leonie Hanne πάλι φόρεσε ένα απίθανο Celia Kritharioti Couture  φόρεμα με πούλιες σε ροζ χρώμα. 

Τέλος η Jessica Wang, «βασίλισσα του TikTok» και fashion influencer εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα λευκό φόρεμα από μεταξωτό τούλι και Swarovski.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ