American Music Awards: Τα extravagant looks της Cardi B - η οικοδέσποινα του show άλλαξε 8 φορές (φωτό & βίντεο)

Δείτε τα εντυπωσιακά outfits της

Η οικοδέσποινα των American Music Awards 2021 Cradi B εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής, με ένα φόρεμα Schiaparelli που αγκάλιαζε τις καμπύλες και μια χρυσή μάσκα!

«Πολλά look σήμερα, τρέχω με δίωρο ύπνο και έφτασα εδώ σήμερα στις 10 το πρωί για πρόβα. Μόλις τελειώσαμε στις 2 η ώρα, ντύθηκα και είμαι εδώ και θα επιστρέψω ξανά για την μεγάλη μου είσοδο και για να παρουσιάσω τα βραβεία» είπε η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το People, δίνοντας μια πρώτη γεύση για τα όσα θα έρχοντουσαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cardi.gangsta

Ένα από τα outfits που φόρεσε η ράπερ στο show ήταν μια μαύρη βελούδινη τουαλέτα με ζιβάγκο και ένα εντυπωσιακό headpiece με αφτέρα από τον Alexandre Vauthier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BardiGang (@iambardigang)

Σειρά είχε ένα επίσης βελούδινο μαύρο φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες στους ώμους, το οποίο συνδυάσε με αξίσου λαμπερές μπότες.

Το τέταρτο look της Cardi B ήταν πολύ πιο ζωηρό με την star να εμφανίζεται στην σκηνή με μια τουαλέτα Jean Paul Gaultier σε φλούο πράσινο χρώμα.

Ακολούθησε μια μωβ εξτραβαγκάντ δημιουργία με φτερά από τον Jean-Louis Sabaji.

Μετά ήρθε ένα σύνολο με ένα κορσέ σε μάυρο και κρεμ χρώμα συνδυασμένο με διάφανα γάντια και... μαντέψτε! Ένα headpiece με φτερά!!

Στη συνέχεια εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό top συνδυασμένο με μαύρο, δερμάτινο παντελόνι.

Για το τελευταίο της look της βραδιάς, η τραγουδίστρια επέλεξε το λευκό με μια ασύμμετρη πλισέ φούστα, μια κουκούλα στα ίδια χρώματα και λαμπερά κοσμήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ