Μαρκέλλα Γιαννάτου: Θα παντρευτώ αν επιτραπεί ο γάμος στους ομοφυλόφιλους - με ενοχλεί να με αποκαλούν σύντροφο του Χαρίτου

Τι είπε για την σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς "Άγριες Μέλισσες";

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η ταλαντούχα Μαρκέλλα Γιαννάτου, με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τις φοβίες και τις κρίσεις άγχους που έχει περάσει, αλλά και για την σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Η τηλεοπτική Ζωή Μεγαρίτη είπε στο The 2night Show ότι την ενοχλούν δημοσιεύματα που την αποκαλούσαν "σύντροφο του Λευτέρη Χαρίτου".

«Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο "Πρωινό" για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι. Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα.

Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν είπε κανείς "πού ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1". Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» δήλωσε.

Όσο για το αν σκέφτεται τον γάμο είπε: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος σε όλους τους ανθρώπους, δηλαδή και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται, οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους.

Με πειράζει που δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα. Είναι παράλογο το 2021 να μιλάμε για ανθρώπους, που δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με άλλους ανθρώπους. Είναι σοβαρή αδικία».

Για τις φοβίες και τις κρίσεις η ηθποιός είπε: «Δεν πάω εύκολα στα μαγαζιά. Όταν έχει βαβούρα και πολύ κόσμο ταράζομαι. Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με πιάνει δύσπνοια, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αισθανόμουν ότι πεθαίνω.

Στην αρχή ήταν καταστροφικό, παλιά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, είμαι σε ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ