Ο Jeff Bezos ζήλεψε «θανατηφόρα» τον Leonardo DiCaprio που φλέρταρε το κορίτσι του - τον προκαλεί σε αναμέτρηση (βίντεο)

Μαγεμένη από τον ηθοποιό η Lauren Sanchez!

Η φιλενάδα του Jeff BezosLauren Sanchez, έδειξε μαγεμένη από τον Leonardo DiCaprio στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες και ο δισεκατομμυριούχος της Amazon ανέλαβε δράση!

Ειδικότερα, μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο λογαριασμός του Barstool Sports και στο οποίο φαίνονται οι τρεις τους να συνομιλούν και την Sanchez, να μην μπορεί να πάρει τα μάτια της από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, ο μεγιστάνας προκάλεσε σε «αναμέτρηση» τον DiCaprio με μια ανάρτησή του.

Ο Bezos δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε να σκύβει πάνω από μία ταμπέλα που γράφει: «Κίνδυνος! Απότομος γκρεμός, θανάσιμη πτώση», ενώ συνόδευσε το post του με την φράση «Λέο, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…».

«Ο Λεο είναι ο κύριος θα σου κλέψει το κορίτσι» σχολίαζε στην ανάρτησή του το Barstool Sports, με το βίντεο - το οποίο να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Page Six δημοσιεύτηκε αρχικά στο Twitter από τον  Marc Malkin του περιοδικού Variety - να γίνεται viral!

Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, με αναρτήσεις όπως «βρες κάποιον να σε κοιτάει όπως η κοπέλα του Bezos κοιτά τον DiCaprion» και «Νομίζετε ότι ο Λέο θα πάει στο διάστημα.

Η φιλενάδα του δισεκατομμυριούχου από πλευράς της ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία εκείνης και του αγαπημένου της στην οποία τον κοιτά με λατρεία.

Πέρα όμως από την «μαγεμένη» Lauren Sanchez δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που πρόσεξαν την διαφορά ύψους του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο με τον πρωταγωνιστή του Τιτανικού. 

Βέβαια να πούμε ότι ο δεύτερος φαίνεται να στέκεται σε κάποιου είδους υπερυψωμένης επιφάνειας σε σχέση με τον επιχειρηματία, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο ηθοποιός έδειχνε πολύ ψηλότερος.  Πάντως για την ιστορία ο Leonardo DiCaprio είναι 1,80 και ο Jeff Bezos 1.72!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ