Ο Alec Baldwin μαζεύει τα κομμάτια του μετά την τραγωδία: Γιόρτασε το Halloween με τα 6 παιδιά του (φωτό)

Η οικογένειά του είναι το στήριγμά του

Ο Alec Baldwin μετά την τραγωδία με τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στο σετ της ταινίας Rust, προσπαθεί να μαζύψει τα κομμάτια του και περνά χρόνο με την οικογένειά του.

Ο 63χρονος ηθοποιός ντύθηκε για το Halloween, μαζί με τη σύζυγό του Hilaria Baldwin και τα έξι παιδιά τους την Κυριακή. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram η γυναίκα του, τους βλέπουμε όλους μαζί να ποζάρουν σε μια βεράντα φορώντας τις στολές τους.

Instagram/hilariabaldwin

«Το να μεγαλώνεις παιδιά μέσα σε αυτό ήταν μια έντονη εμπειρία, τουλάχιστον. Σήμερα μαζευτήκαμε για να τους δώσουμε μια γιορτινή μέρα. Κοστούμια της τελευταίας στιγμής…  αλλά ήταν τόσο χαρούμενα και αυτό ζέστανε την μητρική καρδιά μου.

Καλό Halloween από τους Baldwinitos. Μας δίνουν ❤️. Σας στέλνουμε ❤️?» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε, δημοσιεύοντας παράλληλα και δύο βίντεο.

Στις εικόνες, ο Alec φαίνεται να είναι ντυμένος σαν Βίκινγκ, ενώ η σύζυγός του έχει ένα φιόγκο στα μαλλιά και σε άλλες φωτογραφίες ένα φόρεμα  και καπέλο με ιστό αράχνης.

Ντυμένα όμως είναι και τα 6 παιδιά τους: οι κόρες Carmen Gabriela, 8, και María Lucía Victoria, 8 μηνών, και οι γιοι Rafael Thomas, 6, Leonardo Ángel Charles, 5, Romeo Alejandro David, 3, και Eduardo "Edu" Pao Lucas, 13 μηνών .

Instagram/hilariabaldwin

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το poeple μετά τον τυχαίο πυροβολισμό που προκάλεσε τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας  και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη Joel Souza, η οικογένεια βρίσκεται στο Βερμόντ.

Καθώς οι τοπικές αρχές στο Νέο Μεξικό συνεχίζουν να διερευνούν το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα γυρίσματα του επερχόμενου Western, στις 21 Οκτωβρίου, μια πηγή λέει στο Peopel ότι ο τρεις φορές βραβευμένος με Emmy βασίζεται στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Instagram/hilariabaldwin

Instagram/hilariabaldwin

Δείτε επίσης: Rust: Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα μετά την τραγωδία - Η γυναίκα του Alec Baldwin φοβάται ότι θα αναπτύξει PTSD (βίντεο)

 

«Είναι μια τόσο αδιανόητη τραγωδία και η θλίψη και το τραύμα για αυτόν είναι αφόρητα», είπε η πηγή. «Ο Alec είναι ακόμα σε σοκ και η καρδιά του είναι εντελώς ραγισμένη. Κάνει ό,τι μπορεί για να τα βγάλει πέρα ​​και στηρίζεται στην Hilaria και τα παιδιά για υποστήριξη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ