O Cristiano Ronaldo θα γίνει ξανά μπαμπάς! - H Georgina Rodriguez είναι έγκυος & περιμένει δίδυμα (φώτο)

Η οικογένεια μεγαλώνει 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Cristiano Ronaldo. Ο άσος της Manchester United ανακοίνωσε ότι η σύντροφος του,  Georgina Rodriguez , είναι έγκυος.

Και όχι μόνο αυτό. Η 27χρονη αγαπημένη του περιμένει δίδυμα.

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στο Instagram.

Στη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, τον βλέπουμε χαμογελαστό δίπλα στην Georgina να κρατάει το υπερηχογράφημα.

 

 

«Με χαρά αναγγέλλουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη, ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε», γράφει στη λεζάντα.

O Ronaldo έχει ήδη τέσσερα παιδιά: Την  3 ετών κόρη, Alana, την οποία απέκτησε με την Georgina, τον 11χρονο γιο Cristiano Jnr, και τα τεσσάρων ετών δίδυμα, Eva και Mateo.

 

 

Τα τέσσερα παιδιά του τα βλέπουμε στη δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης.

Λίγα λεπτά αφότου ο Ρονάλντο ανέβασε τα νέα, η μητέρα του, Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο, έγραψε: "¨Μακάρι τα εγγόνια μου να γεννηθούν υγιή. Αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Τζορτζίνα, Ιβάνα, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί , με τον σύντροφο της, ζωγράφο και γλύπτη  Carlos Garcia, επίσης έδωσε τα συγχαρητήρια της στο ζευγάρι.

Φίλοι και συμπαίκτες του διάσημου ποδοσφαιριστή έσπευσαν να του δώσουν τις ευχές και τα συγχαρητήρια τους, αναφέρει το BBC.

 

 

Η ανακοίνωση για τα δίδυμα έγινε λίγες μέρες αφότου η Georgina είχε πει ότι θέλει ο Christiano να της κάνει πρόταση γάμου , για ένα  teaser για τη σειρά που ετοιμάζει για το Netflix.

Σε ερώτηση φίλων αν ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρόκειται να της κάνει πρόταση και εκτός βίντεο, απάντησε: «Δεν εξαρτάσαι από μένα... Μακάρι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ