Το μεγάλο ενδυματολογικό φάουλ της καλλονής πριγκίπισσας Ekaterina του Αννόβερο: Πήγε ντυμένη σαν νύφη στον πριγκιπικό γάμο (φωτό)

Ποια είναι η όμορφη, ξανθιά royal;

Μια επίσημη καλεσμένη πήγε με τύπου νυφικό, στον πριγκιπικό γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ.

Πρόκειται για την Ekaterina Malysheva, πριγκίπισσα του Αννόβερο. Η Ekaterina λοιπόν επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό είναι η αλήθεια… «νυφικό» με φραμπαλάδες το οποίο τόνιζε το αλαβάστρινο πρόσωπό της, αλλά με τίποτα δεν ταίριαζε με το dress code σε ένα γάμο.

Δείτε επίσης: Alessandra of Hanover: Αυτή ήταν η ωραιότερη royal καλεσμένη - το ειδύλλιο της ξεναγού με τον πρίγκιπα Christian κράτησε 12 χρόνια (φωτό)

Photo: Instagram/royalsofgreece

Αγαπημένη μου  Ekaterina είσαστε υπέρκομψη, αλλά σας υπενθυμίζουμε ταπεινά όταν πάνε σε ένα πριγκιπικό γάμο το σωστό χρώμα το σωστό χρώμα είναι το πράσινο και ειδικά το σμαραγδί, βλέπε: βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και άλλες.

Δείτε επίσης: Όλες οι φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα: Ο Φίλιππος & η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη (βίντεο)

Δείτε επίσης: Οι οικογενειακές φωτό μετά τον γάμο: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος & η Άννα Μαρία με το νιόπαντρο ζευγάρι, τα παιδιά & τα εγγόνια τους

Η Ekaterina  Malysheva παντρεύτηκε τον έτερο γιο του πρίγκιπα Ερνέστου του Αννόβερου, πρώην συζύγου της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, πρίγκιπα Ernst August το 2017 στην Γερμανία.

Η Ekaterina, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας με βάση το Λονδίνο, σύμφωνα με το Hello, είχε επιλέξει ένα πανέμορφο νυφικό με δαντέλα και λεπτομέρειες από πέρλες, που ήταν δημιουργία του Λιβανέζου σχεδιαστή  Sandra Mansour.

Δείτε επίσης: Δεξίωση γάμου πρίγκιπα Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Όλες οι εμφανίσεις - ξεχώρισαν Τατιάνα Μπλάτνικ, Μαριάννα Λαιμού - Γουλανδρή (φωτό)

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κεφάλι της δε, στόλιζε η τιάρα που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Victoria Louise, στον γάμο της με τον προπαππού του συζύγου της Ekaterina, Ernst August III.

Δείτε επίσης: Post wedding γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο του Πειραιά: Το casual dress code των γαλαζοαίματων & των λαμπερών καλεσμένων (φωτό & βίντεο)

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο το πριγκιπικό ζευγάρι έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ