Post wedding γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο του Πειραιά: Το casual dress code των γαλαζοαίματων & των λαμπερών καλεσμένων (φωτό & βίντεο)

Με ελληνικό άρωμα!

Με το γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο, ένα από τα αγαπημένα στέκια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, κλείνει ο εορτασμός του θρησκευτικού γάμου του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνας Φλορ, οι οποίο παντρεύτηκαν το Σάββατο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Πλήθος λαμπερών καλεσμένων έφτασε στο Μικρολίμανο για το δείπνο της τέως βασιλικής οικογένειας και οι πρώτες φωτογραφίες ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Το παρών ωστόσο δεν έδωσαν η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Παύλο και τα παιδιά τους, καθώς αναχώρησαν ήδη από την Ελλάδα.

Η Άννα Μαρία με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί προχθες prewedding party στη Βουλιαγμένη και σήμερα ο Κωσταντίνος και η Άννα - Μαρία παραθέτουν γεύμα στους στενούς συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» το τραπέζι θα έχει άρωμα Ελλάδας, όπως και η γαμήλια δεξίωση στην οποία πρόσφεραν ελληνική σαλάτα, αλλά και φιλέτο σφυρίδας με σπανακόρυζο και μάραθο.

Δείτε επίσης: Στην Αθήνα η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli & την αδερφή της πριγκίπισσα Ευγενία του York (φωτό)

 

 

 

 

Παράλληλα στο δείπνο που παραθέτει στον Ναυτικό Όμιλο, η οικογένεια, ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια όπως τα Παιδιά του Πειραιά.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το dress code είναι πιο casual από ότι στον γάμο, όπου είδαμε τις γαλαζοαίματες να φορούν τα καλά τους φορέματα.

Ειδικότερα η κόρη του Ελβετού πολυεπιχειρηματία Τόμας Φλορ, ο οποίος έφτασε συνοδευόμενος από μια όμορφη ξανθιά κυρία, επέλεξε ένα λευκό - κρεμ σύνολο, που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν ήταν από τον Chanel, αφού τόσο το νυφικό που φόρεσε στον πολιτικό της γάμο στην Ελβετία, όσο και εκείνο που έβαλε χθες ήταν από τον συγκεκριμένο οίκο.

Δείτε επίσης: Οι οικογενειακές φωτό μετά τον γάμο: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος & η Άννα Μαρία με το νιόπαντρο ζευγάρι, τα παιδιά & τα εγγόνια τους

Ο Τόμας Φλορ με την εντυπωσιακή συνοδό του

Ειδικότερα φόρεσε μια μακριά φούστα συνδυασμένη με ασορτί σακάκι, ενώ στα μαλλιά της είχε μια στέκα σε ανάλογους τόνους. Τέλος τα παπούτσια της ήταν ασπρόμαυρα.

Κομψός και ο σύζυγός της που έβαλε ένα μπλε σακάκι συνδυασμένο με γαλάζιο πουκάμισο και λίγο πιο σκούρου χρώματος παντελόνι.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ από την άλλη ήταν επίσης ντυμένη σε χαλαρό στυλ αφού φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και μια παντελόνα με σχέδια, στα χρώματα της Ελλάδας. Είχε τα μαλλιά της αφημένα κάτω, ενώ κρατούσε μια λευκή, μάλλινη εσάρπα.

Δείτε επίσης: Όλες οι φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα: Ο Φίλιππος & η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη (βίντεο)

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Νικόλαος φόρεσε ένα τζιν συνδυασμένο επίσης με λευκό πουκάμισο, ενώ στη μέση του είχε δεμένο ένα γαλάζιο πουλοβεράκι.

Η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, από την άλλη έδειχνε κομψή με το γκρι σακάκι της ενώ είχε προσθέσει ένα όμορφο μαντήλι. Φορούσε επίσης ένα μαύρο παντελόνι και ίδιου χρώματος παπούτσια.

Δείτε επίσης: Alessandra of Hanover: Αυτή ήταν η ωραιότερη royal καλεσμένη - το ειδύλλιο της ξεναγού με τον πρίγκιπα Christian κράτησε 12 χρόνια (φωτό)

Το παρών στο γεύμα έδωσαν μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα Αλεξία με τον σύζυγό της Carlos Morales. Η αδελφή του γαμπρού φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο γκρι σακάκι με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ενώ ο καλός της ένα μπλε σκούρο σακάκι, θαλασσί πουκάμισο και μπεζ παντελόνι.

Δείτε επίσης: Δεξίωση γάμου πρίγκιπα Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Όλες οι εμφανίσεις - ξεχώρισαν Τατιάνα Μπλάτνικ, Μαριάννα Λαιμού - Γουλανδρή (φωτό)

Ο αλέξανδρος Λυκουρέζος

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ