Οι οικογενειακές φωτό μετά τον γάμο: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος & η Άννα Μαρία με το νιόπαντρο ζευγάρι, τα παιδιά & τα εγγόνια τους

Το υπέροχο νυφικό με την τεράστια ουρά

Φωτογραφίες τράβηξε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μετά τον γάμο του μικρότερό γιου του, πρίγκιπα Φίλιππου με την Ελβετικής καταγωγής αγαπημένη του Νίνα Φλορ.

Ο Κωνσταντίνος με την σύζυγό του Άννα - Μαρία, το νίόπαντρο ζευγάρι και τους γονείς της νύφης και τα υπέροχα παρανυφάκια που φορούσαν λευκά φορέματα με κίτρινα άνθη, πόζαραν όλοι μαζί στον φακό.

Τόσο τα ρούχα που φόρεσαν τα παρανυφάκια, όσο και το υπέροχο νυφικό της Νίνα Φλορ - με την ουρά 11 μέτρων! - έφεραν την υπογραφή του Chanel, ο οποίος είναι άλλωστε και ο οίκος που είχε επιλέξει η κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Τόμας Φλορ, για τον πολιτικό της γάμο στην Ελβετία, ο οποίος έγινε το 2020.

Δείτε επίσης: Δεξίωση γάμου πρίγκιπα Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Όλες οι εμφανίσεις - ξεχώρισαν Τατιάνα Μπλάτνικ, Μαριάννα Λαιμού - Γουλανδρή (φωτό)

Το κεφάλι της στόλιζε η τιάρα Antique Corsage, η οποία ανήκει στην Άννα Μαρία και την οποία είχε δανειστεί και η Τατιάνα Μπλάντνικ στο δικό της γάμο με τον πρίγκιπα Νικόλαο. Να σημειωθεί ότι την φορούσε και η μητέρα του Φίλιππου στον γάμο της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε γίνει επίσης στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Δείτε επίσης: Alessandra of Hanover: Αυτή ήταν η ωραιότερη royal καλεσμένη - το ειδύλλιο της ξεναγού με τον πρίγκιπα Christian κράτησε 12 χρόνια (φωτό)

Επιστρέφοντας στις οικογενειακές φωτογραγίες, είδαμε ακόμα μερικά όμορφα κλικς από τον λαμπερό γάμο.

Ειδικότερα ο γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος φωτογραφήθηκε επίσης με την οικογένειά του, την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά, έξω από την Μητρόπολη Αθηνώ, ενώ το τέως βασιλικό ζευγάρι της Ελλάδας πόζαρε ακόμα μαζί με εγγόνια του.

 

 

Δείτε επίσης: Όλες οι φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα: Ο Φίλιππος & η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη (βίντεο)

Μάλιστα ο γιος της Μαρί Σαντάλ ήταν εκείνος που βοήθησε τον παππού του Κωνσταντίνο με το αναπηρικό αμαξίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, τον Πάυλο, τον Νικόλαο, την Αλεξία, την Θεοδώρα και τον Φίλιππο.

Δείτε επίσης: Στην Αθήνα η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli & την αδερφή της πριγκίπισσα Ευγενία του York (φωτό)

Ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ και την πριγκίπισσα Θεοδώρα - στον γάμο - φωτό: Βαλάντης Παππάς

Η πριγκίπισσα Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες στον γάμο - φωτό: Βαλάντης Παππάς

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος από πλευράς τους τους έχουν «χαρίσει» επίσης πέντε εγγόνια: Την Μαρία - Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Οδυσσέα - Κίμωνα και τον Αριστείδη - Παύλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ