Kanye West: ''Ο μαύρος που έγινε άσπρος'': Η τρομακτική εμφάνιση του πολυεκατομμυριούχου ράπερ, τέως συζύγου Kim Kardashian

Ο ράπερ μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις... 

Ο Kanye West έκανε μια πραγματικά περίεργη και τρομακτική εμφάνιση σε ένα γάμο στη Βενετία της Ιταλίας. 

Ο πασίγνωστος ράπερ, πρώην σύζυγος της Κim Kardashian φόρεσε μια λευκή, ανατριχιαστική μάσκα και έκανε ένα total black Balenciaga ντύσιμο. 

 

 

 

 

O σταρ που τραγούδησε στον γάμο στον οποίο και ήταν καλεσμένος, έχασε από την πρώην σύζυγό του το σπίτι των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, στο οποίο έζησαν μαζί και έφεραν στον κόσμο τα 4 παιδιά τους αναφέρει η The Sun.

Ο ίδιος έκανε βόλτες στο αεροδρόμιο της Βενετίας, προκαλώντας τον τρόμο και την απορία δεκάδων ανθρώπων.

 

 

 

 

Τον Ιανουάριο του 2021 έγινε γνωστή η είδηση πως ο Κάνιε και η Κιμ αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά την Νορθ Γουέστ, τον Ψαλμ, την Σικάγκο και τον Σεντ. 

Πρίν λίγους μήνες σε επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» η Κιμ μιλώντας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κατηγορεί τον εαυτό της για τον χωρισμό λέγοντας ότι στο θέμα του γάμου είναι «αποτυχημένη» και «άχρηστη» και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει με τον Κάνιε και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους.

 

 

«Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα έπρεπε να έχει μία σύζυγο που θα στηρίζει κάθε του κίνηση και θα ταξιδεύει μαζί του και θα τα κάνει όλα, εγώ δεν μπορώ» παραδέχεται η τηλεπερσόνα.

Όπως πολλοί ήδη γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή". 

 

 

"Όποιος πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια ή έχει κάποιο αγαπημένο του άνθρωπο άρρωστο, γνωρίζει πόσο απίστευτα περίπλοκο και επώδυνο είναι να το καταλάβεις. Είναι ένας υπέροχος αλλά μπερδεμένος άνθρωπος, που πολλές φορές τα λόγια του δεν συνάδουν με τις πράξεις του", είχε δηλώσει παλαιότερα η τηλεπερσόνα. 

To τελευταίο διάστημα βέβαια, πολλοί κάνουν λόγο για επανασύνδεση του ζευγαριού. O ίδιος mάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με την Kim Kardashian και την εμφάνιση της στο Μet Gala 2021, με τις φήμες να φουντώνουν ακόμα πιο πολυ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ