Πέθανε από ανακοπή η προστατευόμενη μάρτυρας Λίτσα Βλαστού: Είχε στείλει την «Greek Mafia» στη φυλακή (βίντεο)

Είχε καταδώσει τον ξάδερφό της, βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό 

Πέθανε από ανακοπή η Λίτσα Βλαστού, το «βαθύ λαρύγγι» της Greek Mafia, η οποία είχε καταδώσει τον ξάδερφό της, βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό και με τις απολογίες της ξήλωσε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εκβιασμών.

Να σημειωθεί ότι η 51χρονη ζούσε στη Θεσσαλονίκη και βρισκόταν σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα.

Σύμφωνα με το Star προχθες το πρωί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ενημέρωσε τον σύνδεσμό της. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο κάτω υπό άκρα μυστικότητα και με άλλο όνομα, αλλά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. 

Μετά τον θάνατό της, έμπειρα στελέχη της αστυνομίας έχουν ψάξει ενδελεχώς το σπίτι της. Έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί κάποιο στοιχείο που να προδίδει κακόβουλη ενέργεια, Ωστόσο, την υπόθεση έχει αναλάβει και ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το τμήμα ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης.

Η Λίτσα Βλαστού είχε ομολογήσει την συμμετοχή της σε εγκληματικές ενέργειες της «Μαφίας του Κορυδαλλού», όπως τοποθέτηση βομβών , παρακολουθήσεις στόχων και συλλογή πληροφοριών. Η ρήξη στη σχέση της με τον Παναγιώτη Βλαστό ξεκίνησε όταν έχασε 250.000 ευρώ που φέρεται να της είχε εμπιστευτεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ