Dolce & Gabbana: Το πρόσωπο της Jennifer Lopez φιγούραρε σε ένα από τα look της νέας κολεξιόν - μια γιορτή της μόδας των οος (φωτό & βίντεο)

Στη συλλογή το σύγχρονο και το παραδοσιακό συνδέονται 

Ένα λαμπερό όραμα αισιοδοξίας και διασκέδασης, μέσα από το χρώμα και τη λάμψη «φώτισαν» το catwalk του Dolce & Gabbana, που παρουσίασε την ready to wear κολεξιόν του για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

Στη συλλογή το σύγχρονο και το παραδοσιακό στοιχείο συναντιώνται και συνδέονται με μια τέλεια ισορροπία. Όπως αναφέρει ο οίκος σε μια από τις αναρτήσεις του «πρόκειται για μια γιορτή του 2000. Βασικές σιλουέτες συνδυάζονται με υπερβολικούς όγκους». Είναι «ένα αφιέρωμα στις ρίζες του Dolce & Gabbana, αλλά και ένα νέο φρέσκο ​​όραμα».

Μάλιστα μια από τις εμφανίσεις είναι αφιερωμένη στην Jennifer Lopez. Ένα αμάνικο ροζ και μπλε μπλουζάκι tie-dye διακοσμημένο με μπλε και κόκκινους κρυστάλλους, σε συνδυασμό με ροζ παντελόνι με κέντημα από μεταλλικό νήμα και ροζ πολύτιμους λίθους.

 

 

Το μπλουζάκι έχει πάνω μια στάμπα με την διάσημη τραγουδίστρια, ενώ γράφει παράλληλα «Jennifer».

Άλλωστε όπως σημειώνει η Vogue, το 2.0οο ήταν ένα έτος ορόσημο για τον Domenico Dolce και τον Stefano Gabbana, που βρέθηκαν στην κορυφή του χώρου της μόδας. «Μια στιγμή που οι ένδοξες υπερβολές της αισθητικής τους μετακίνησαν το εκκρεμές της μόδας από τη μινιμαλιστική δεκαετία του '90 στις αρχές των οος.

Δείτε περισσότερα από τα Looks της συλλογής στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ