Πιο colorful δεν γίνεται! Η βασίλισσα Μάξιμα ξεχώρησε σε ετήσια τελετή - η λουλουδένια φούστα, τα ασορτί αξεσουάρ (φωτό & βίντεο)

Άνοιξαν τις εργασίες του Κοινοβουλίου

Κάθε τρίτη, Τρίτη του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην Ολλανδία η ετήσια τελετή Prinsjesdag, κατά την οποία ο βασιλιάς ανοίγει το Κοινοβούλιο.

Πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός στη χώρα, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται κάθε χρόνο για να δει την πομπή με το βασιλικό ζεύγος. Βέβαια φέτος - όπως και πέρυσι τα πράγματα ήταν διαφορετικά, λόγω της πανδημίας.

Η «ομιλία του βασιλιά από το θρόνο» πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Χάγης αντί για την ιστορική αίθουσα των Ιπποτών λόγω περιορισμών και δεν έγινε η καθιερωμένη βόλτα με τα άλογα που κάνει η βασιλική οικογένεια στους γεμάτους από κόσμο δρόμους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα έδωσαν το παρών με την Ολλανδή μονάρχη να κλέψει για ακόμα μια φορά την παράσταση με το πολύχρωμο outfit της.

Ήταν μια λουλουδένια φούστα σε μπλε απόχρωση την οποία συνδύασε με κόκκινη - πορτοκαλί μπλούζα, ασορτί καπέλο, τσάντα και γάντια. Η 50χρονη βασίλισσα ολοκλήρωσε δε το λουκ της με γόβες σε ανάλογη απόχρωση.

Ο Ολλανδός βασιλιάς σκιαγράφησε το κυβερνητικό σχέδιο για το επόμενο έτος στην καθιερωμένη ομιλία του, ανοίγοντας τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο που ήρθε εν μέσω διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία ενός νέου κυβερνητικού σχήματος.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, με την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε να είναι σε υπηρεσιακή κατάσταση από τις εκλογές του Μαρτίου δεν αποκαλύφθηκε κανένα μεγάλο σχέδιο, στην ομιλία του βασιλιά που γράφεται από την κυβέρνηση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ