EMMY AWARDS 2021: Ποια χτενίσματα ξεχώρισαν – Ποια είχε τον πιο περίτεχνο κότσο, ποιες κράτησαν minimal look (φώτο, βίντεο)

Τα EMMY επέστρεψαν στο κόκκινο χαλί

Φέτος, με τις προφυλάξεις για την COVID-19 να λαμβάνονται πλήρως, τα Emmy Awards επέστρεψαν στο κόκκινο χαλί και μαζί με αυτά είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τους celebrities που μας θάμπωσαν με το καταπληκτικό στυλ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους.

Είναι δουλειά μας να επικεντρωθούμε στα δύο τελευταία, καθώς λατρεύουμε την ομορφιά. Έτσι δίνοντας έμφαση στο hair look, έχουμε συγκεντρώσει μια συλλογή από τα πιο δημιουργικά, τολμηρά, φρέσκα και περίπλοκα trends των αγαπημένων μας εμφανίσεων στα Emmy.

Yara Shahidi

Getty Images

 

Η Yara Shahidi αποτέλεσε ένα πραγματικά πανέμορφο παράδειγμα μίας εκ των μεγαλυτέρων τάσεων, δηλαδή του πώς να ταιριάξεις το μακιγιάζ των ματιών σου με το φόρεμά σου. Το Dior φουστάνι της, το οποίο ήταν σαφώς η έμπνευση για τη λαμπερή πράσινη σκιά της, με τα ρόδινα μάγουλά της και τα nude στους τόνους του ροδακινί χείλη της αναδείχθηκαν συγκλονιστικά χάρη στο κομψό, τραβηγμένο προς τα πίσω style της Lacy Redway.

Anya Taylor-Joy

Getty Images

 

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να συνδυάζεις το μακιγιάζ των ματιών σου με το φόρεμά σου, αλλά είναι αδιαμφισβήτητα εξίσου τολμηρό, αν όχι και περισσότερο. Το απαλό κίτρινο Dior φόρεμα της Anya Taylor-Joy ταίριαξε τέλεια με τα πλατινέ-ξανθά μαλλιά της, τα οποία επιμηκύνουν την ήδη «αγαλματένια» υποψήφια, αφού είναι όλα μαζεμένα καταλήγοντας σε μία κορώνα, την οποία δημιούργησε ο στιλίστας Gregory Russell. Το κραγιόν της ήταν το κύριο στοιχείο του μακιγιάζ της που ξεχώρισε - ένα έντονο κόκκινο Dior Beauty που πρόσθεσε τη γοητεία του Old Hollywood στη ατμόσφαιρα με τη βοήθεια της μακιγιέρ Georgie Eisdell.

Elizabeth Olsen

Getty Images

 

Αν έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα εξαιρετικά μακριά μαλλιά της Elizabeth Olsen στο WandaVision, η εμφάνιση της για τα Emmy θα είναι μια μεγάλη - αλλά όμορφη - έκπληξη. Τα χτένισε σε ένα κομψό, ελαφρώς κυματιστό και με βαθιά χωρίστρα look που έφτανε ακριβώς ανάμεσα στο πηγούνι της και τους ώμους της. Η μία πλευρά ήταν μαζεμένη πίσω από το αυτί και αποκάλυπτε ένα απίστευτο σκουλαρίκι.

Tracee Ellis Ross

Getty Images

 

Φυσικά τα μαλλιά της Tracee Ellis Ross έδειχναν απίστευτα στα Emmys - ακριβώς αυτό που θα περιμέναμε από την ιδρύτρια του pattern. Οι ογκώδεις μπούκλες της ήταν ένα stopper που έκλεψε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, καθώς αγκάλιαζαν υπέροχα τους μερικώς γυμνούς ώμους της.

Mandy Moore

Getty Images

 

Πότε ένα ponytail μετατρέπεται σε bombshell updo; Μα φυσικά όταν το κάνει η Mandy Moore με χοντρές τούφες να πέφτουν ανάλαφρα στο πρόσωπό της! Η φράντζα της τεντώθηκε επιμελώς από τα πτερύγια του προσώπου, που λάμπουν με τις ίδιες λεπτές ανταύγειες που φωτίζουν το μελαχρινό, μακρύ χαλαρό και ψηλό ponytail της.

Taraji P. Henson

Getty Images

 

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε ένα κόκκινο χαλί στην πρόσφατη ιστορία, που η Taraji P. Henson να μη συγκαταλέγεται στις καλύτερες εμφανίσεις. Ο τοποθετημένος ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού κότσος της ανέδειξε τις σφιχτές μπούκλες της με τη βάση του updo να είναι ακόμη πιο σφιχτή.

Angela Bassett

Getty Images

 

Η εμβληματική Angela Bassett δεν περνά ποτέ απαρατήρητη! Οφείλουμε να σημειώσουμε ωστόσο ότι ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή στα Emmy χάρη στην ογκώδη αλογοουρά που εξερράγη από τη βάση της κομψής, πλαϊνής της βάσης. Ο στιλίστας Randy Stodghill δημιούργησε αυτό το look με τη βοήθεια του Olivia Garden Ceramic + Ion Hair Fryer, του οποίου ακολούθησε το Phyto Phytolaque Solie για κράτημα.

Kaley Cuoco

Getty Images

 

Η Kaley Cuoco ήταν γενικά ένα χάρμα οφθαλμών στα Emmys, όμως ειδικά από το λαιμό και πάνω, ήταν ένα αριστούργημα ρομαντικής, αντικειμενικής και διακριτικής ομορφιάς. Η μακριά, χαμηλή αλογοουρά στο χρώμα της άμμου, με ελεύθερα bangs να στολίζουν το πρόσωπό της, δημιουργήθηκε από την στιλίστρια Christine Symonds χρησιμοποιώντας κλιπς Hidden Crown και προετοιμάστηκε με Clairol Shimmer Lights Thermal Shine Spray.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ