Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τις χαλαρές επαφές, τις δραστηριότητες και την εξωστρέφεια

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ευνοώντας τις διασκεδαστικές δραστηριότητες, την εξωστρέφεια, τις χαλαρές επαφές. Το Σάββατο βέβαια, οι όψεις της προς τον Κρόνο και τον Ουρανό κάνουν τη μέρα ασταθή και μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου κι επειδή πάντα οι φάσεις της Σελήνης επηρεάζουν και τις μετεωρολογικές και τις γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας, μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την Κυριακή κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία και τις σοβαρές συζητήσεις που θέλουμε να κάνουμε. Την Κυριακή το βράδυ, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στην 24η μοίρα, αρχίζει να φλερτάρει με τον Πλούτωνα σε μια όψη τετραγώνου που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα και μπορεί να επηρεάζει τη ψυχολογία, αλλά και τις σχέσεις μας.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε τις εντάσεις στις σχέσεις και δείξτε συμβιβαστικό πνεύμα, για να μην εξωθήσετε στα όρια τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο δεν αντιτίθεται στη διασκέδαση, την ξεκούραση και τις χαλαρές στιγμές, αλλά δεν θα είναι εντελώς άνετο με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη προς τον Κρόνο και τον Ουρανό. Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί ίσως να δουλέψετε κάποιες ώρες, να κάνετε προετοιμασία ίσως για θέματα της επόμενης εβδομάδας, να κάνετε διάφορες τακτοποιήσεις στο σπίτι και γενικότερα να αφιερώσετε χρόνο και σε υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες.

Αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Αν αναβάλλετε την τακτοποίηση των υποχρεώσεων σας, διότι μπορεί να σας πιάνει τεμπελιά, θα σας βαραίνουν περισσότερο ως άγχος, οπότε κοιτάξτε να τελειώνετε γρήγορα, για να ασχοληθείτε και με αυτά που σας ικανοποιούν και σας διασκεδάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ιδιαίτερα δημιουργική φάση την οποία περνάτε τον τελευταίο καιρό, σας κάνει μερικές φορές, ακόμη κι εσάς τους προσγειωμένους Ταύρους, να ξεπερνάτε ίσως τα όρια της φαντασίας και να χάνετε την πρακτικότητα σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο σας καλεί να ξαναβρείτε το μέτρο και τις ιδέες που έχετε ή όλα αυτά που οραματίζεστε να κάνετε, να ελέγξετε αν γίνονται πρακτικά, είτε με τα οικονομικά που διαθέτετε είτε τον χρόνο που έχετε στη διάθεση σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα βοηθήσει να πάρετε ίσως και μια απόφαση σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ακόμη, αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέρεται, αν είχατε ξεφύγει σε επίπεδο διατροφής, να περιορίσετε τις πολλές ή ανώφελες θερμίδες και σιγά-σιγά να μπείτε σε φόρμα. Κατά τα άλλα, θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο ή οι σχέσεις με την οικογένεια ή τους συγκατοίκους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε να απολαύσετε ένα διήμερο μακριά από τη ρουτίνα, κάνοντας μια εκδρομή ή έστω κάποιες εξόδους με φίλους. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο βοηθά να έχετε πιο καθαρό μυαλό, η κρίση σας να δουλεύει ορθότερα και μπορείτε να επιλύσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια και το πιο δύσκολο πρόβλημα.

Αν πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο, τα παιδιά σας ή ένα φίλο, την οποία είχατε αναβάλλει εδώ και καιρό, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη στιγμή. Από την άλλη, με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό δεν είναι απίθανο αυτό το Σαββατοκύριακο να υπάρχουν κι εκπλήξεις. Κάποια απρόοπτα που ίσως αλλάξουν το πρόγραμμα σας τελευταία στιγμή. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κάποια αρνητική έκπληξη όμως.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ