H Πρισίλα Πρίσλεϊ εξομολογείται: Η ζωή με τον Έλβις δεν ήταν ρόδινη - Η σκοτεινή πλευρά της σχέσης με τον βασιλιά του ροκ (φώτο)

Οι γυναίκες τον κυνηγούσαν με άγριες διαθέσεις και εγώ έπρεπε να τον προσέχω συνέχεια 

Ενώ είναι αλήθεια ότι λίγες ιστορίες αγάπης είναι τόσο εμβληματικές όσο αυτές του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, από τη ζωή τους δεν έλειψαν οι δύσκολες στιγμές και οι προκλήσεις.

Η 76χρονη σήμερα  ηθοποιός μιλά στο περιοδικό People,  για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε  στο να προσαρμοστεί  ως σύζυγος του αείμνηστου βασιλιά του ροκ εν ρολ, αφότου τον παντρεύτηκε το 1967.

«Θεέ μου, έπρεπε να μάθω τα πάντα από την αρχή», λέει η Πρισίλα για τη ζωή με τον μεγάλο σταρ  που κυνηγούσαν εκατομμύρια γυναίκες θαυμάστριες.

"Οι γυναίκες ορμούσαν πάνω του με άγριες διαθέσεις  οπότε αισθανόμουν νευρική  όταν έπρεπε να πάει μόνος του κάπου.

Έπρεπε να πηγαίνω μαζί του, ακόμα κι όταν πήγαινε να πλύνει  τα δόντια του!  Είχα πάντα τα μάτια μου πάνω του γιατί τον κυνηγούσε όλος ο κόσμος"

"Όταν έβλεπε στην τηλεόραση κάποιοιν που δεν του άρεσε , έβγαζε το πιστόλι του και πυροβολούσε . Μετά έλεγε στον μπαμπά του να μάς πάρει άλλη τηλεόραση".

Η Πρισίλα ερωτεύθηκε το διάσημο τραγουδιστή , όταν ήταν 14 ετών.

Η γεννημένη στην Αμερική ηθοποιός, ζούσε τότε στη Δυτική Γερμανία όπου είχε μετακομίσει με τους γονείς της , από τις Η.Π.Α.

Την εποχή που ο Έλβις υπηρετούσε στο στρατό, την κάλεσε σε ένα πάρτι στο σπίτι που είχε νοικιάσει στο Bad Nauheim .

Τη στιγμή που γνώρισε τον Έλβις, εκείνος ήταν 20 ετών  και ήταν ήδη σούπερ σταρ με επιτυχίες όπως το "Hound Dog" και το "Don't Be Cruel".

Η Priscilla ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι "έπρεπε να τον κρατήσει", λέει τώρα. 

"Ήθελα να συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του. Έκλαιγα όταν  δεν μπορούσα να είμαι κοντά του."

Το 1963, τρία χρόνια μετά την επιστροφή του Έλβις στις ΗΠΑ, οι γονείς της Πρισίλα την άφησαν να μετακομίσει από τη Γερμανία στο Μέμφις-όπου ο σταρ , είχε μετακομίσει με την οικογένειά του ως έφηβος-με την προϋπόθεση ότι εκείνη θα ζούσε με τον πατέρα και τη θετή μητέρα του. στο σπίτι τους ένα μίλι μακριά από το αρχοντικό του Graceland.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν εκείνος ήταν 32 και εκείνη 21, παντρεύτηκαν.

Ως σύζυγός του, «ήμουν πάντα έτοιμη να τον υποδεχθώ στην πόρτα και να τον περιποιηθώ», λέει η Πρισίλα.

"Μου άρεσε πολύ να φροντίζω τον Έλβις. Μου άρεσε να ασχολούμαι μαζί του.

Μου άρεσε να τον ταΐζω. Μιλούσαμε στη μωρουδιακή γλώσσα,  γιατί πρέπει να έχεις τη δική σου γλώσσα όταν έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω σου.

Ήταν μια καλή ζωή. Ήταν διαφορετική, αλλά ήταν δική μας ».

Η γέννηση της κόρης τους Λίζα Μαρί το 1968 εδραίωσε το δεσμό τους, αλλά μετά από έξι -  μερικές φορές ταραχώδη- χρόνια γάμου χώρισαν το 1973.

Από εκεί και πέρα, η Priscilla συνέχισε να έχει μια επιτυχημένη καριέρα ηθοποιού, με ρόλους στο  Ντάλας και το franchise ταινιών Naked Gun, και παρόλο που ο γάμος της με τον Elvis δεν κράτησε, δεν μετανιώνει γι 'αυτόν.

"Πραγματικά λατρεύω τις μεγάλες στιγμές που έζησα μαζί του. 

Καθώς μεγαλώνουμε  υπάρχουν πάντα φόβοι και ανασφάλειες", λέει η Πρισίλα, η οποία έχει επίσης έναν γιο, τον Ναβαρόνε, 34 ετών, από τη σχέση της μετά τον Έλβις με τον Μάρκο Γκαριμπάλντι. «Αλλά καθώς μεγαλώνεις ακόμα περισσότερο  τα καταλαβαίνεις όλα», συμπληρώνει.

Δεκαετίες μετά το διαζύγιό τους, εξακολουθεί να ακολουθεί τις συμβουλές που της έδωσε ο Έλβις για να επιβιώσει στις δύσκολες στιγμές: "Συνέχισε να προχωράς, συνέχισε να προχωράς, συνέχισε να προχωράς".

Για το επόμενο project της, η Priscilla προχωρά κοιτώντας πίσω. Στις 4 Σεπτεμβρίου, οι Kruse GWS Auctions θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν προσφορές για ένα ιδιωτικό γεύμα με την Priscilla.

Αρκετά σπάνια αναμνηστικά, κομμάτια  του Έλβις, συμπεριλαμβανομένης της ολόσωμης φόρμας που φορούσε κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του Madison Square Garden το 1972, θα δημοπρατηθούν επίσης.

"Στην αρχή ήμουν αντίθετη με αυτές  τις πωλήσεις , αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μεταβιβάσεις αυτά τα πράγματα σε κάποιον που θα τα εκτιμήσει πραγματικά", λέει.

Ένα μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθεί στο ίδρυμα Dream Foundation - το οποίο υποστηρίζει ενήλικες που πάσχουν από ανίατες ασθένειες  και τις οικογένειές τους - προς τιμήν της εκλιπούσας μητέρας της Πρίσκιλλας, Ανν, η οποία πέθανε στις 2 Αυγούστου σε ηλικία 95 ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασε αυτό το έτος», λέει,  στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People, «και ελπίζω στο μέλλον  να έχουμε κάποια καλά νέα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ