Με κυπαρισσί maxi wrap dress της Zeus & Dione, η νέα εμφάνιση της Βασίλισσας Maxima - H γνωριμία με την Μαρέβα & η προτίμηση σε ελληνικό brand (φωτό)

Αέρινο το φόρεμά της, την έκανε να δείχνει σαμ Ελληνίδα θεά. 

Η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας βρέθηκαν χθες σε πολιτιστικό κέντρο στη Χάγη. 

Οι δύο τους εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Η Βασίλισσα Μάξιμα - για το αξεπέραστο στυλ της οποίας - έχουμε μιλήσει άπειρες φορές, έκανε για άλλη μια φορά μια αξεπέραστη εμφάνιση, επολέγοντας ένα ελληνικό brand. 

 

 

Η 50χρονη royal επέλεξε ένα κυπαρισσί  maxi wrap dress του ελληνικού brand Zeus+Δione. Μάλιστα, έχει ξαναφορέσει το ίδο φόρεμα το 2019

Το συνδύασε σύμφωνα με την Daily Mail με σκούρα μπλε πέδιλα Gianvito Rossi, ενώ κρατούσε ένα clutch σε navy απόχρωση του ίδιου brand.

 

 

Να σημειώσουμε πως  η Βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας έχει τη θερινή της έπαυλη στην Ερμιονίδα στην περιοχή Δορούφι, πολύ κοντά στο Mariannas Bay, την βίλα της οικογένειας Βαρδινογιάννη. 

Η κα Βαρδινογιάννη επιλέγει πολύ συχνά σύνολα από το brand Zeus & Dione και έχει αναπτύξει σχέσεις φιλικές, με τη Μαρέβα Μητσοτάκη πρώην συνιδιοκτήτρια. 

 

 

 

 

Η βασίλισσα της Ολλανδίας είναι προσκεκλημένη τακτικά σε δείπνο της οικογένειας Βαρδινογιάννη και κατ' επανάληψη έχει εκφράσει τον θαυμασμό της, για τα σύνολα που έχει φορέσει η Πρόεδρος της ''Ελπίδας'' . 

 

 

Τα ρούχα της Zeus & Dione κατασκευάζονται στην Ελλάδα από μεταξωτό Σουφλίου, ενώ κεντήστρες από το Άργος και το Μέτσοβο και μοδίστρες από τις Κυκλάδες και την Αττική ράβουν πάνω σε μοτίβα της Κρήτης. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ