Η Joan Collins αποχαιρετά τον Michael Nader, τον 3ο της σύζυγο στην Δυναστεία - «έφυγε» χτυπημένος από τον καρκίνο (φωτό & βίντεο)

Η συγκινητική δήλωση της γυναίκας του

 

Στο σπίτι του στην Βόρεια Καλιφόρνια άφησε την τελευταία του πνοή, την Δευτέρα, στα 76 χρόνια ο ηθοποιός  Michael Nader, που είχε συνδέσει το όνομά του με την θρυλική σειρά Δυναστεία.

Μετά από «μάχη» με τον καρκίνο ο Nader, που υποδύθηκε μεταξύ άλλων τον τρίτο σύζυγο της Joan Collins (η τηλεοπτική Alexis Colby) «έφυγε» από την ζωή, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της γυναίκας του Jodi Lister.

 «Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου, Michael. Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί με τα πολλά σκυλιά που υιοθετήσαμε.

Πρόσφατα, ο Michael ήταν τόσο ενθουσιασμένος που επανασυνδέθηκε με τους φίλους του από το καστ της Δυναστείας κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, για να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα κατά του Covid. Ήταν ένας όμορφος και συναρπαστικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείψει» ανέφερε στην δήλωσή της.

 

 

 

 

 

 

Από πλευράς της η συμπρωταγωνίστριά του ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, από την σειρά που έκανε πάταγο στα 80s γράφοντας στο post της:

 

 

«Είναι πολύ λυπηρό να ακούω για τον θάνατο του τηλεοπτικού συζύγου και εραστή μου - μου άρεσε να δουλεύω μαζί του και ο χαρακτήρας του ήταν ένα υπέροχο μείγμα σκληρού και τρυφερού. Η Alexis (σ.σ. ο χαρακτήρας που υποδήθηκε στη Δυναστεία) ήταν τρελή που συνέχιζε να τον απορρίπτει!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ