Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της: Η σπάνια φωτογραφία με την 8χρονη Εύα Τσιμιτσέλη εν πλω (φώτο)

Μαμά και κόρη επιστρέφουν από την αγαπημένη τους Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στην Κρήτη, την ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, έκανε μία ασυνήθιστη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες της 8χρονης κόρης που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι γονείς της μικρής Εύας δεν συνήθιζαν έως τώρα να μας δείχνουν το πρόσωπο της κόρης τους, θέλοντας να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά της.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός, επέλεξε να μας ενημερώσει για την επιστροφή της από τις διακοπές στο νησί, για το οποίο έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της, με μια φωτογραφία και ένα story της πολυαγαπημένης της κόρης.

Η αλήθεια είναι πως η Εύα, η κόρη της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, μεγάλωσε αρκετά και η Βάσω Λασκαράκη είναι από τις σπάνιες φορές που μας δείχνει το πρόσωπό της.

Αρχικά, με ένα Instagram Story μας έδειξε την πλάτη της 8χρονης κόρης της λέγοντας πως ταξιδεύουν μαζί, ενώ στην συνέχεια έκανε άλλη μια ανάρτηση δείχνοντάς μας το πρόσωπό της και την ομοιότητά τους.

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια των διάσημων φίλων της δεν άργησαν να αποθεώσουν μαμά και κόρη, με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τη Μυρτώ Κοντοβά, την Αθηνά Οικονομάκου, τη Σύλβια Δελικούρα, την Έλενα Ασημακοπούλου, την Κατερίνα Καινούργιου και, φυσικά, τον Λευτέρη Σουλτάτο να εκφράζουν το θαυμασμό τους δημόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα βρει τη Βάσω Λασκαράκη σε μία καινούργια σειρά της κρατικής τηλεόρασης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ