Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά στον Τοξότη & δίνει "μάχες" με τον Ερμή & τον Άρη - Προσοχή στα νεύρα & την επικοινωνία

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Η Σελήνη περνά τα ξημερώματα στον εξωστρεφή και ταξιδιάρη Τοξότη, αλλά τις βραδινές ώρες δίνει μάχη με τον Ερμή και τον Άρη που βρίσκονται στην Παρθένο, δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και τη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Σήμερα όμως, έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησης της στον Ζυγό.

Το πνεύμα της ημέρας είναι να προτιμήσουμε τον διάλογο, τη συναίνεση και τη διπλωματία και όχι την επίθεση ή την άτσαλη έκφραση του θυμού μας. Εύκολο; Φυσικά και δεν είναι. Σήμερα λοιπόν ας προσπαθήσουμε να πούμε «όχι» στην ισχυρογνωμοσύνη, τον εγωισμό και «ναι» στη συντροφικότητα και την ενσυναίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη σήμερα ενισχύει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα να είναι αλλού και το μυαλό να βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο! Αυτό φυσικά βολεύει όταν δεν έχετε σημαντικά πράγματα να κάνετε ή είστε διακοπές. Αν όμως εργάζεστε καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στη δουλειά σας κι επίσης αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε συνεργάτες ή πελάτες. Προσοχή τις βραδινές ώρες και στην υγεία και τη διατροφή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα δώσει έμφαση το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, στον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών.

Με κάποιο τρόπο οι άλλοι θα γίνουν πιο σημαντικοί κι επιδραστικοί στη ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη συντροφικότητας, να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και να σας φέρει δίπλα σας ανθρώπους που θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνά στον Τοξότη σήμερα σε ένα σχετικά ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφό σας, μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη δίνει την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πάρετε μια πολύ σημαντική οικονομική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και να τα δείτε στην πορεία του Αυγούστου. Ακόμη, καλό είναι να αποφύγετε να υψώσετε τόνους απόψε για θέματα υποκειμενικά. Η Δευτέρα έχει ακόμη μια ιδιαιτερότητα, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τη δουλειά, ενώ μπορεί να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας με μια προαγωγή ή μια αύξηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας, στον Τοξότη, δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων. Όμως τις απογευματινές ώρες, καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο, μπορεί να σας αγχώσει είτε σε μια προσωπική σχέση είτε και σε κάποια οικογενειακή κατάσταση. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα και φανείτε ψύχραιμοι, ειδικά προς το βράδυ και στις αντιδράσεις σας προς τους άλλους. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στον πιο ευχάριστο, διασκεδαστικό κι ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας θετικότερες συνθήκες μέχρι τις 10/9 σε θέματα φλερτ, νέων γνωριμιών, παιδιών και δημιουργικών σχεδίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στον Τοξότη, αλλά οι όψεις που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη δημιουργούν ατμόσφαιρα έντασης, αλλά παράλληλα δημιουργούν και μια φρενίτιδα σε επικοινωνιακό επίπεδο σήμερα, ειδικά αν είναι η πρώτη μέρα που μπορεί να επιστρέφετε από την καλοκαιρινή σας άδεια στη δουλειά. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα -ιδιαίτερα αν εργάζεστε- με τους συνεργάτες σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο και στην οδήγηση, εκτός της επικοινωνίας, σήμερα. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο δυνατό ζώδιο, τον Ζυγό, που μπορεί να εκφράσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πλανήτη με καλύτερο τρόπο. Για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας, αλλά και τον χώρο του σπιτιού. Μέχρι τις 10/9 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μπορεί να ομορφύνετε το περιβάλλον του σπιτιού σας και να συσφίξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη περνώντας στον φιλικό σας Τοξότη σήμερα και σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα, αλλά και πιο πρόθυμους να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και να έχετε ευχάριστη διάθεση. Όμως υπάρχει ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο, καθώς η Σελήνη τις βραδινές ώρες σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Άρη που βρίσκονται στην Παρθένο. Πρέπει να προσέξετε τα θέματα των εξόδων που κάνετε και γενικά των οικονομικών. Αφήστε τις γενναιοδωρίες στην άκρη και μην κάνετε παρορμητικές αγορές. Ακόμη προσπαθήστε να μην μαλώσετε για οικονομικούς λόγους. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό δημιουργώντας μέχρι τις 10/9 ένα πιο ευνοϊκό κλίμα στις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να ενισχύσετε τους φιλικούς σας δεσμούς, να κάνετε νέες γνωριμίες και να δουλέψετε συλλογικά για την επίτευξη των στόχων σας. Καλύτερα θα κινηθούν και τα οικονομικά σας.

Δείτε περισσότερα στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ