Γνωρίστε τον σωσία του Brad Pitt: Ο Nathan Meads είναι ίδιος με τον Χολιγουντιανό σταρ αλλά… δυσκολεύεται να βρει ταίρι (φωτό & βίντεο)

Είναι πατέρας δύο κοριτσιών και οι κόρες του είναι όλος του ο κόσμος!

Ο Nathan Meads είναι ένας ανύπαντρος πατέρας από την Οξφόρδη της Αγγλίας και είναι ίδιος ο Brad Pitt… αυτό όμως του δημιουργεί και κάποια προβλήματα!

Ο 35χρονος είναι εργάτης και παράλληλα εργάζεται ώς «σωσίας» του βραβευμένου ηθοποιού, ωστόσο όπως παραδέχεται ο ίδιος στο Jam Press του είναι δύσκολο να γνωρίσει γυναίκες που έχουν εμμονή με τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ.

Ο Meads, που είναι πατέρας δύο παιδιών, είπε ακόμα ότι ξεκίνησε να δουλεύει ως «σωσίας» του Brad Pitt πριν από τρια χρόνια καθώς άκουγε πολλά σχόλια για την ομοιότητά του με τον Pitt.

«Την πρώτη φορά που μου είπαν ότι μοιάζω με τον Brad Pitt ήταν όταν ήμουν 20 χρονών και αυτό συνεχίστηκε για περίπου δέκα χρόνια, αλλά πάντα γελούσα» είπε σύμφωνα με το Page Six.
«Κάποιοι μου έλεγαν ότι μάλλον έχω κάποια συγγένεια μαζί του ή ότι η μητέρα μου είχε δεσμό με εκείνον» πρόσθεσε ακόμα.

«Πολλοί άνθρωποι όταν με συναντούν στον δρόμο θα κοιτάξουν δύο φορές ή θα μου ζητήσουν να με πάρουν φωτογραφία, αν και μερικοί απλώς με τραβούν χωρίς να το καταλάβω».

Πάντως ο Meads είπε ακόμα ότι του πήρε χρόνια για να βρει έναν τρόπο να επωφεληθεί από την ομοιότητά του με τον Brad Pitt, ενώ πρόσθεσε ότι έστειλε φωτογραφίες του σε τέσσερα διαφορετικά πρακτορεία που ήταν πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί του.

Τελικά ο Meads ήρθε σε επαφή με την Dorien Rose, διάσημη «σωσία» της Angelina Jolie η οποία έδειχνε να θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

Πλέον κερδίζει από  250 έως 500 λίρες για κάθε του εμφάνιση, ωστόσο όπως είπα το να βρει την αγάπη δεν είναι τόσο εύκολο.

«Οι γυναίκες μου την “πέφτουν” πολύ» ανέφερε ακόμα ενώ πρόσθεσε ότι «μερικές δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο μοιάζουμε, ενώ άλλες με κατηγορούν ότι λέω ψέματα (...) Οι άνθρωποι προσπαθούν πάντα να με καλέσουν με βίντεο στο Instagram μου επειδή δεν πιστεύουν ότι είμαι αληθινός».

Ενώ έχει δοκιμάσει εφαρμογές γνωριμιών μερικές γυναίκες τον κατηγορούν ότι έχει ψεύτικα προφίλ και άλλες «κυριολεκτικά θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν».

«Σβήνω τα προφίλ μου και απλά μένω μόνος μου (...) έτσι κι αλλιώς δεν ψάχνω την αγάπη, οι κόρες μου είναι ο κόσμος μου και η προτεραιότητά μου. Δεν ψάχνω την Angelina μου» συνέχισε.

Πάντως το να είναι ο doppelgänger του διάσημου σταρ του έχει εξασφαλίσει προσκλήσεις για το κόκκινο χαλί όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μερικά ακόμα διάσημα πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ