O Λευτέρης Λαζάρου - ο chef των chefs - πριν από 20 χρόνια με look καπετάνιου (φώτο)

Καλοκαίρι του 2002 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο

O Λευτέρης Λαζάρου δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι συνταγές του έχουν φανατικούς θαυμαστές. 

Το πάθος του για τη μαγειρική, το μεράκι, η αυστηρή επιλογή της πρώτης ύλης και φυσικά το τεράστιο ταλέντο του, του χάρισαν τον τίτλο ενός από τους καλύτερους Έλληνες chef αν όχι του καλύτερου.

Το "Varoulko" του δεν προλαβαίνει να μετρά διακρίσεις.

Το ίδιο και ο Λευτέρης Λαζάρου. Επικεφαλής στην κουζίνα του πατέρα του που ήταν μάγειρας σε καράβι, από τα 15 του, ο διάσημος σεφ ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει τις εθνικές κουζίνες και να μυηθεί στα μυστικά τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν  ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin και το Varoulko, το πρώτο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας που κέρδισε την ίδια μεγάλη διάκριση.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ο Λευτέρης Λαζάρου, τον βλέπουμε με εμφάνιση "καπετάνιου" στον  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο.

 

"Καλοκαίρι του 2002 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο", έγραψε στη λεζάντα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ