Ο πρίγκιπας Nikolai της Δανίας θα μείνει ένα 6μηνο στο Παρίσι με την φιλενάδα του - Ποια «έκλεψε» την καρδιά του royal μοντέλου (φωτό)

Είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια!

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι θα περάσει ένα εξάμηνο μαζί με την αγαπημένη του ο γοητευτικός πρίγκιπας Nikolai της Δανίας.

Ο 21χρονος είναι ο μεγάλος γιος του πρίγκιπα Joachim και την Κόμμισας του Frederiksborg Alexandra και εγγονός της βασίλισσας Margrethe.

Από το 2019 ο Δανός royal σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στην Κοπεγχάγη και τώρα αναμένεται να παρακολουθήσει ένα ανάλογο μάθημα στην πόλη του Φωτός από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022.

Το 2020 σύμφωνα με το Point de vue ο ίδιος σχεδίαζε να συνεχίσει τις σπουδές του στο Hong Kong, όμως η πανδημία του χάλασε τα σχέδια.

Ωστόσο σίγουρα δεν θα περάσει άσχημα στο Παρίσι αφού θα μείνει μαζί με την επί τρία χρόνια αγαπημένη του Benedikte Thoustrup η οποία αναμένεται να σπουδάσει ένα εξάμηνο στην Σορβόννη.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός εργάζεται και ως μοντέλο συμμετέχοντας μεταξύ άλλων σε καμπάνιες του Dior, ενώ σύμφωνα με την γαλλική Vogue έχει υπογράψει με το γραφείο Scoop Models. Το ντεμπούτο του έγινε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 2018 με τον ίδιο να περπατά στο catwalk της Burburry.

Όσο για την 20χρονη φιλενάδα του αυτή είναι επίσης από την Δανία και σύμφωνα με το aussiecelebs.com.au πατέρας της είναι ο Andres Thoustrup, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Sydbank και πρόεδρος της Randers Investment Corporation.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ