Το Twitter θρήνει τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Δεν πεθαίνουν οι θεοί ρε απλά αναπαύονται, αντίο άρχοντα, πρίγκιπα… να προσέχεις τον Παντέλο» (φωτό)

Θα υπάρχει πάντα μέσα στις αναμνήσεις του εφηβικού μας έρωτα

«Άρχοντας, πρίγκιπας, θεός» είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που επέλεξαν οι χρήστες του Twitter για τον Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Η είδηση του θανάτου του έφερε μεγάλη θλίψη τόσο στους οικείους του αλλά και σε όλους εμάς που αγαπήσαμε τα τραγούδια του, τα κομμάτια που συνόδεψαν στιγμές της ζωής μας.

Τα social media έχουν γεμίσει λοιπόν με αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια για τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη, έναν από τους τελευταίους θρύλους του ελληνικού τραγουδιού.

Τα tweets για τον «άρχοντα και πρίγκιπα» Τόλη Βοσκόπουλο 

«Τόλης Βοσκόπουλος. Ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, με την τιμητική έννοια του όρου. Έντιμος, ευγενής, ντόμπρος, αφιλάργυρος, απλόχερα γενναιόδωρος, λάτρης και αιώνια τρυφερός με τις γυναίκες! Αντίο Πρίγκηπα!».

«Ο Τόλης δεν θα "φύγει" ποτέ, ο Τόλης θα ζει πάντα μέσα απο τα τραγούδια του, ο Τόλης θα υπάρχει πάντα μέσα στις αναμνήσεις του εφηβικού μας έρωτα, θα μας θυμίζει την πιο δυνατή καψούρα. Ο #Βοσκόπουλος πέρασε στην αιωνιότητα, ο Τόλης θα είναι για πάντα ΕΔΩ».

Πήγε στον παράδεισο να βρει την *Ξανθιά αγαπημένη παναγιά*της ζωης του, την Ζωιτσα ντε ο Άρχοντας Τόλης Βοσκόπουλος!».

«Γλυκά πονούσε το μαχαίρι. Έσταζε μέλι η μαχαίρια. Αντίο, Τόλη».

 

 

«Ήμουν τυχερή που πρόλαβα να τον δω όταν ο δήμος Περαία του έδωσε το κλειδί της πόλης στο Βεακειο. Η αρχοντιά του δεν ταίριαζε στην μίζερη εποχή μας και τους λάθος δρόμους μας!..?».

«Στους θρύλους χειροκροταμε????...Καλο σου Ταξίδι Τεράστιε.?? #ΤοληςΒοσκοπουλος».

«Όχι ρε παιδιά. Όταν σιδερωνω βάζω πάντα την ταινία μαριχουανα στοπ που έπαιζε με την ξανθιά αγαπημένη Παναγιά του για να ακούω τα τραγούδια του. #τοληςβοσκοπουλος».

«Άλλος ένας άνθρωπος Πανεπιστήμιο φεύγει απ την ζωή. #ΤόληςΒοσκόπουλος πάντα θα σ ακούμε, μιας και ο πατέρας μου σε έχει πολυ ψηλά, οσο λίγους. Καλό  παράδεισο ανεπανάληπτε!».

«#ΤοληςΒοσκοπουλος Δεν με νοιάζει ποιο φιλουσες μέχρι χθες που ήμασταν ξένοι. ... Η φωνή του θα ηχεί  για μας παντα?».

«Σήμερα χάθηκε το όνειρο σου.. Καλο παράδεισο! #Τολης_Βοσκοπουλος #τοληςβοσκοπουλος».

«Κανείς δεν ξέρει τι να πει. Τα λέει όλα η σιωπή».

«Με καρδιά χίλια κομμάτια σε κοιτάζω μες στα μάτια αν εμένα αγαπάς να το διαβάσω». Κανείς,περισσότερο από τον #Τολη,δεν μίλησε στην καρδια μας. Τα ειχε πει όλα #Βοσκοπουλος #Τολης_Βοσκοπουλος #ΤοληςΒοσκοπουλος».

«Το φεγγάρι πάνω Θεέ μου...ασημένιο τάλιρο Μια εποχή κλείνει...#ΤοληςΒοσκοπουλος».

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΤΟΛΗ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΟ #Τολης_Βοσκοπουλος #ΤοληςΒοσκοπουλος».

«Δεν πεθαίνουν οι θεοί ρε Απλά αναπαύονται Αντίο άρχοντα Red heart #Τολης_Βοσκοπουλος #ΤοληςΒοσκοπουλος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ