Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σαββατοκύριακο έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα - Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Το Σαββατοκύριακο έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη δημιουργούν όψεις με τον πλανήτη της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών.

Η Σελήνη το Σάββατο εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Την Κυριακή ο Ήλιος έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα και η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Πλούτωνα, δηλαδή στον Σκορπιό.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ένα χαλαρό και ανέμελο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, τουλάχιστον από πλευράς επικαιρότητας και γεγονότων που έρχονται στο προσκήνιο με ένταση. Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή στις «μάχες» που επιλέγουμε να δώσουμε, διότι μπορεί τα πράγματα να μην είναι πολύ «καθαρά». Σε κάποια σχέση μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας, χειριστικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί, ζήλιες, εμμονές. Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί, αλλά και Σκορπιοί, θα προβληματιστούν περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ανακαλύψτε τα «καυτά» ερωτικά ζευγάρια του φετινού καλοκαιριού. Δείτε το δεύτερο βίντεο της σειράς «All stars by Asi» πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας και πιθανώς να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται είτε με την οικογένεια είτε με τη δουλειά που θα σας προβληματίσουν περισσότερο. Βλέπετε ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου και τον τομέα της οικογένειας και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω από τον τομέα της καριέρας συγκρούονται την Κυριακή και η επιρροή θα είναι ορατή κι από το Σάββατο, που η Σελήνη από τον Ζυγό επίσης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αυτό που σίγουρα δεν θα θέλατε μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι να μπείτε σε διαμάχες και διαξιφισμούς με ένα άτομο, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από το περιβάλλον εργασίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε δράματα άλλων. Αν έχετε έναν φίλο ή έναν πελάτη ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, βάλτε όρια με ευγενικό τρόπο. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι και γενικά φανείτε δεκτικοί στις αλλαγές, αλλά ελέγξτε πολύ καλά τις πληροφορίες που λαμβάνετε, διότι μπορεί να κρύβονται ιδιοτελή κίνητρα, τα οποία δεν είναι ορατά με το πρώτο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι έντονο από κάθε άποψη και για σας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα αφορά κυρίως τον τομέα της επικοινωνίας. Χωρίς να το συνειδητοποιείτε μπορεί να γίνεστε ιδιαίτερα αιχμηροί στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους, ιδιαίτερα όταν εκφράζετε απόλυτα τις απόψεις σας ή όταν ασκείτε κριτική. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε πολύ τι λέτε, αλλά και πώς το λέτε, τόσο στις διά ζώσης επαφές σας όσο και σε αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την άλλη ακόμη κι αυτά που σας λένε οι άλλοι θα πρέπει να τα φιλτράρετε με κάποιο τρόπο, διότι μπορεί πίσω από τα λόγια να κρύβονται άλλα κίνητρα που δεν είναι ορατά με την πρώτη. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος ή μια έκφραση του προσώπου μπορεί να είναι πιο αποκαλυπτική σε σχέση με τον λόγο. Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη κοντράρεται με τον Κρόνο, είναι πιθανόν να έχετε στο μυαλό σας τα επαγγελματικά σας πλάνα και να νιώθετε κάπως πιεσμένοι για την εβδομάδα που ξεκινά, ειδικά αν έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ιδιαίτερα έντονο Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας που για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και βγάζει προς τα έξω κάποιες ανασφάλειες και για άλλους ακόμη και κάποια κρίση στην αυτοπεποίθηση σας. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι άγχος για τα οικονομικά σας ή μπορεί να υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση που αφορά σε θέματα οικονομικά και κάποιο πρόσωπο είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε ακόμη και τον σύντροφο σας.

Για άλλους μπορεί να είναι η ίδια η σχέση που σας ζορίζει. Πιθανώς να έχετε μαζέψει το προηγούμενο διάστημα κάποια παράπονα και να βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα. Την Κυριακή που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό τα θέματα της δουλειάς, των καθημερινών υποχρεώσεων είναι πρώτα στη λίστα κι έτσι ακόμη κι σε μια μέρα αργίας εσείς μπορεί να έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις να καλύψετε ή εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ