Η Τίφανι Τραμπ ετοιμάζεται για τον "γάμο του αιώνα" - Η κόρη του πρώην Προέδρου & ο πάμπλουτος αρραβωνιαστικός της θέλουν τελετή "εθνικό γεγονός" (φώτο)

Πηγές κοντά στο ζευγάρι μιλάνε για γάμο που θα γίνει διεθνές γεγονός 

Στα χνάρια του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θεωρεί την επίδειξη πλούτου και χλιδής επιβεβλημένη, η Τίφανι Τραμπ και ο αρραβωνιαστικός της Michael Boulos, ετοιμάζονται για τον "Γάμο του αιώνα".

Ενώ τα άλλα μέλη της οικογένειας Trump έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους  στις επόμενες προεδρικές εκλογές και στις πολιτικές φιλοδοξίες που έχει ο κάθε ένας από αυτούς , η Tiffany φέρεται να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην έναρξη του επόμενου σταδίου της ζωής της, στο οποίο ετοιμάζεται να μπει  "με το δεξί" κάνοντας την αρχή με πολλά και πολύ πολυτελή πάρτι.

 

 

"Και οι δύο θέλουν  να παντρευτούν με μια λαμπρή τελετή που θα γίνει εθνικό υπερθέαμα", δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People, σύμφωνα με το Vanity Fair. 

"Στην Τίφανι αρέσει η ιδέα ενός glamorous και "γυαλιστερού γάμου" και το ίδιο ισχύει και για τον Michael".

Η Tiffany και ο Boulos άρχισαν να βγαίνουν το 2018 πριν αρραβωνιαστούν στον  Rose Garden του Λευκού Οίκου, τον Ιανουάριο κατά τις τελευταίες μέρες του πατέρα της στο γραφείο του Προέδρου.

 

 

Ο Boulos, είναι ο 23χρονος γιος μιας πολύ πλούσιας Λιβανό-Γαλλικής οικογένειας με επιχειρήσεις στη Νιγηρία, όπου μεγάλωσε πριν μετακομίσει στο Λονδίνο για το κολέγιο.

Το ζευγάρι ζει επί του παρόντος στο Μαϊάμι, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το ιδιωτικό κλαμπ Mar-a-Lago του Trump στο Palm Beach της Φλόριντα, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι το ιδιωτικό κλαμπ είναι η φυσική επιλογή για τους γάμους τους.

 

 

Ωστόσο, η πηγή εξήγησε ότι μια τέτοια επιλογή θα περιόριζε κάπως την ημερομηνία του γάμου, καθώς αυτός θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί βιαστικά μετά το καλοκαίρι, όταν το κλαμπ είναι  κλειστό για τη σεζόν.

Το Mar-a-Lago θα είχε νόημα, ως επιλογή, παρόλο που πολλοί άνθρωποι παντρεύονται εκεί. Εξαρτάται πότε θα γίνει ο γάμος και τι θα συμβαίνει γύρω τους εκείνη τη στιγμή », είπαν.

 

 

"Δεν ξέρω αν σκέφτονται  να  έχουν δύο μεγάλους γάμους, αλλά θα μπορούσε να υπάρξει μικρότερη γιορτή κάπου αν οι συγγενείς δεν  θέλουν ή δεν μπορούν να πάρουν μέρος σε κάτι πολύ μεγάλο."

 

 

Το μόνο πράγμα που φαίνεται σίγουρο είναι ότι τόσο η Tiffany όσο και ο Boulos θέλουν να ξεπεράσουν τη λαμπερή, και γκλαμ  πρόταση γάμου  τους. «Θα είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια πιο ενδιαφέρουσα σκηνή, αλλά θα το κάνουν», σημείωσε η πηγή.

 

 

Όλα τα παραπάνω ταιριάζουν πολύ με όσα δήλωσε μια άλλη πηγή στο Page Six: "Η Tiffany ετοιμάζει έναν πολύ λαμπερό και μεγάλο γάμο. Ο αρραβωνιαστικός της προέρχεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια. Η ίδια προέρχεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια. Και οι δύο θέλουν όλοι οι φίλοι τους , από όλο τον κόσμο να είναι παρόντες στο γάμο", δήλωσε.

 

 

"Θα είναι πραγματικά ένας ονειρεμένος πολύ λαμπερός γάμος και θα γίνει διεθνές γεγονός", συνέχισε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ