Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς - Γύρισε το αριστερό του γόνατο (βίντεο)

Οι πρώτες εκτιμήσεις...

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Ατλάντα, που επικράτησε των Μπακς με 110-88 στον τέταρτο αγώνα των τελικών της Ανατολής ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2.

Αγωνία στο Μιλγουόκι για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γύρισε το αριστερό γόνατο με 7:14 να απομένουν για τη λήξη της τρίτης περιόδου και αποχώρησε από τον αγώνα.

 

 

 

 

Το αν θα μπορέσει ο «Giannis» να ενισχύσει την ομάδα του θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες και αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ των «ελαφιών». 

Λίγα λεπτά αφού έφυγε από το γήπεδο, ο Γιάννης επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του αλλά ήταν φανερό ότι πονούσε.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υποστεί υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμη αν θα παίξει στον πέμπτο τελικό της Ανατολής. Οι νέες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα δείξουν πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του κι αν υπάρχει ζημιά στους χιαστούς. 

 

 

Με την Ατλάντα δεν αγωνίστηκε ο Τρέι Γιανγκ, που είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) στο τρίτο ματς της σειράς.

 

 

Τη θέση του στη βασική πεντάδα πήρε ο Λου Γουίλιαμς, που έκανε φοβερό ματς με 21 πόντους (7/9 σουτ), 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Πολύ καλός ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους (6/14 τρίποντα) ενώ από 15 πόντους είχαν οι Κλιντ Καπέλα και Κέβιν Χέρτερ αναφέρει το ΑΠΕ.

 

 

Για τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε και σημείωσε 14 πόντους (7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/3 βολές) ενώ είχε 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε. Πολύ άστοχοι ήταν οι Τζρου Χόλιντεϊ (19 πόντοι με 6/17 σουτ) και Κρις Μίντλετον (16 πόντοι, 0/7 τρίποντα). Σε ότι αφορά στο Θανάση Αντετοκούνμπο, είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 4 λεπτά συμμετοχής. 

Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ