Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα και να μην κάνετε νέα ξεκινήματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Στο μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο, αλλά είναι σε φάση κενής πορείας από το βράδυ της Κυριακής.

Γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις μια τέτοια μέρα και να μην κάνετε νέα ξεκινήματα. Το βράδυ η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, δίνοντας μας μια ευχάριστη βραδιά και μάλιστα και κάπως πιο αισιόδοξη.

ΚΡΙΟΣ 

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι, είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στον χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Μέχρι το απόγευμα είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε, προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην ακίνητη περιουσία σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους.

Ακόμη, σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης, αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μες το επόμενο διάστημα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ