Παρουσιαστής ειδήσεων από τη Ζάμπια έγινε viral - Είπε στον αέρα ότι είναι απλήρωτος και τον "έκοψαν" live (βίντεο)

H συμπεριφορά του εξόργισε τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού 

Ένας τηλεοπτικός παρουσιαστής από τη Ζάμπια διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση ειδήσεων για να ανακοινώσει on-air ότι δεν είχε πληρωθεί από το πρακτορείο ειδήσεων.

Το Σάββατο το απόγευμα, ο  Kabinda Kalimina   διάβαζε τις κορυφαίες ειδήσεις στο KBN TV News (Kenmark Broadcasting Network) όταν έκανε μια απροσδόκητη καταγγελία στον αέρα.

Αφού πήρε μια βαθιά ανάσα ξεκίνησε δηλώνοντας: "Κυρίες και κύριοι εργάζομαι στις ειδήσεις. Είμαστε άνθρωποι. Πρέπει να πληρωνόμαστε.

 «Δεν έχουμε πληρωθεί», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος  στον εαυτό του και άλλους συναδέλφους του, που εργάζονται για το KBN TV.

. Η Σάρον και όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πληρωθεί, σε αυτούς περιλαμβάνομαι και εγώ. Πρέπει να λάβουμε τους μισθούς μας" πρόσθεσε.

Αφού ο κ. Kalimina έκανε τη δήλωση του στον αέρα, η ζωντανή ροή που τον έδειχνε στο στούντιο κόπηκε στον αέρα από το  κανάλι ειδήσεων.

Ο Kennedy K Mambwe, διευθύνων σύμβουλος της τηλεόρασης KBN, δημοσίευσε μια δήλωση στη σελίδα του καναλιού στο Facebook, καταδικάζοντας  τις ενέργειες του κ. Kalimina.

Ο ίδιος σε ανακοίνωση στον τύπο είπε ότι ότι "ο παρουσιαστής είχε συμπεριφορά μεθυσμένου και θα γίνει έρευνα πώς ένας μεθυσμένος part-time παρουσιαστής βρέθηκε στον αέρα του σταθμού".

Ο διευθύνων σύμβουλος επαίνεσε το έργο της «πολύ ταλαντούχας και επαγγελματικής ομάδας» του τηλεοπτικού καναλιού, με «γενναίους άνδρες και γυναίκες» να εκπροσωπούν τον οργανισμό τα τελευταία δύο χρόνια, αναφέρει η Metro.

Δήλωσε ότι η KBN TV έχει «πολύ καλά καθιερωμένες διαδικασίες παραπόνων για όλα τα μέλη του προσωπικού μέσω των οποίων μπορούν να διοχετεύουν τα παράπονά τους».

«Επομένως, η χθεσινή συμπεριφορά τoy Kabinda Kalimina είναι εκτός πρωτοκόλου και δεν αντιπροσωπεύει το ποιοι είμαστε ως σταθμός», έγραψε.

Ο Kalimina αρνήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και υποστήριξε ότι πριν από το δελτίο ειδήσεων είχε παρουσιάσει ακόμη τρεις εκπομπές.


Το viral βίντεο δημοσίευσε και ο ίδιος στο Facebook, σχολιάζοντας ότι "Ναι, το έκανα αυτό σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση, απλώς επειδή οι περισσότεροι δημοσιογράφοι φοβούνται να μιλήσουν.

Δεν σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να μιλούν".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ