H Τατιάνα Μπλάτνικ & το χακί cape dress έκλεψαν την παράσταση μαζί με την τουαλέτα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με μέση δαχτυλίδι (φωτο)

Οι αριστοκρατικές εμφανίσεις των δύο κυριών... 

Με το άναμμα πυρσών ξεκίνησε η παρουσίαση του ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο εχθές, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή του οίκου υπό τον τίτλο Cruise 2022.

Μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στα σχέδια της οποίας επικρατούν το λευκό και το μπλε.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου  , Μαρία Γκράτσια Κιούρι, εμπνεύστηκε για τη συλλογή που παρουσίασε από το ελληνικό "Phos" και το "Kallos'.

Άλλωστε η συλλογή, υπό τον τίτλο Cruise 2022, είναι μία ωδή του οίκου στα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και εξυμνεί τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας.

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 έχουν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό.

Την εκδήλωση παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου και η γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ. 

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους όμως ήταν και Τατιάνα Μπλάτνικ με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

Τι φόρεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ

Επέλεξε ένα χακί cape dress, ολοκληρώνοντάς το με λευκά σανδάλια με λευκές λεπτομέρειες, λαμπερά κοσμήματα και ένα clutch τσαντάκι.

Το φόρεσε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη 

Για την λαμπερή βραδιά η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO  «έκλεψε» τις εντυπώσεις επιλέγοντας κρεμ top και μάξι φούστα του οίκου Dior. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ