Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι φωτό από την βάφτιση της Σοφίας & της Ελένης! Σκέτη γλύκα οι κόρες τους, με τα φουστάνια & τους φιόγκους τους

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι!

Τις κορούλες τους Σοφία και Ελένη βάφτισαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση στην Παναγία την Καταφυγιώτισσα με το ευτυχισμένο ζευγάρι να μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες από την όμορφη αυτή στιγμή.

Τα δύο κοριτσάκια είχαν γεννηθεί με σχετικά  μικρή χρονικά απόσταση μεταξύ τους και έτσι οι γονείς τους αποφάσισαν να βαφτίσουν μαζί τις δύο αδερφούλες.

Instagram/vasilikimillousi

«Επειδή μεσολάβησε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της Βασιλικής και η ίδια ταλαιπωρήθηκε, ήμουν αγχωμένος έως ότου γεννήσει.

Έπειτα ξεκίνησε η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Είμαι χαζομπαμπάς επί δύο. Αισθάνομαι ευλογημένος που την συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο είμαι μαζί με τη Βασιλική και τα δύο μωρά μας στις αγκαλιές μας. Με τόση πολλή αγάπη δεν έχω νιώσει λεπτό το lockdown. Επιπλέον η ημέρα μου είναι γεμάτη και από τις προπονήσεις» είχε πει ο αθλητής της ενόργανης στο Hello τον Ιανουάριο.

Instagram/vasilikimillousi

 

Instagram/eleftherios_petrounias

Τώρα στην ανάρτηση που έκανε με αφορμή την βάφτιση ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε: «Μπορώ να πω πως νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που τα αγγελούδια μου έχουν πλεον βαπτιστεί σε ενα ονειρεμένο σκηνικό μάλιστα ! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές αλλά ευχαριστώ τους νονούς μας που μας έκαναν την τιμή και αγαπάνε τόσο αυτά τα δύο υπέροχα πλασματάκια!».

Φωτογραφίες μοιράστηκε στα social media και η περήφανη μαμά με την αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής να γράφει στο δικό της ποστ: «Ευτυχισμένη μαμά πλαισιωμένη από υπέροχους ανθρώπους?❣ Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και την αγάπη σας!».

Παράλληλα μέσα από τις αναρτήσεις τους είδαμε και ποιοι ήταν οι νονοί των κοριτσιών με τον Χρήστο Μάστορα - καλό φίλο του Πετρούνια - και τον Βασίλη Λαζαρίδη, να βαφτίζουν την Σοφία και την φίλη της Βασιλικής Μιλλούση και αθλήτρια Θάλεια Παλιαρούτα αλλά και τον φίλο του άντρα της Γιάννη Κρικρή, να είναι οι νονοί της Ελένης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ