Ο 25χρονος ''άγγελος'' δολοφόνησε τον ιερέα - ερωμένο του - Νέα σχέση με ανέραστη 81χρονη (φωτό - βιντεο)

Σκεφτόταν τρόπους να σκοτώσει και την 81χρονη. 
 

Οι ερωτικές επιστολές του 25χρονου Ben Field στην 81χρονη Ann Moore-Martin στη διάρκεια της σχέσης που διατηρούσαν, την έκανε να τον ερωτευτεί παράφορα. Δεν γνώριζε όμως πως έχει να κάνει με έναν ψυχοπαθή, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε δολοφονήσει τον gay ιερέα - εραστή του. 

«Πέρα από τον πόθο και την επιθυμία, σ ‘αγαπώ πολύ βαθιά» της είχε γράψει σε ένα γράμμα του. 

Παρά τα 56 χρόνια που τους χώριζαν, η Αν, συνταξιούχος διευθύντρια του δημοτικού σχολείου έπεσε στην παγίδα του. 

Σύμφωνα με την ανιψιά της Anne-Marie Blake, ενεργούσε σαν «ερωτευμένη έφηβη». 

 

 

Η Αν ήταν ανέραστη όλα αυτά τα χρόνια και ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα της μέχρι το θάνατό της τη δεκαετία του 1990. Της φαινόταν υπέροχο που βρήκε τον έρωτά της τόσο αργά στη ζωή.

 Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φιλντ είχε δηλώσει αέναη αφοσίωση σε κάποιον μεγαλύτερό του για πολλά χρόνια. Το τελευταίο άτομο ήταν ένας άλλος συνταξιούχος δάσκαλος, ο 69χρονος Peter Farquhar, ο οποίος ζούσε πολύ κοντά στην Ann στο Maids Moreton, ένα χωριό στην άκρη της ήσυχης πόλης Home Counties του Buckingham.

Οι δύο άνδρες ήταν εραστές για τέσσερα χρόνια. Τελείωσε όταν ο Φίλντ έπεισε τον Πίτερ να αλλάξει τη διαθήκη του υπέρ του. Τότε τον δολοφόνησε πείθοντας ή εξαναγκάζοντάς τον να καταναλώσει έναν επικίνδυνο συνδυασμό ηρεμιστικής φλουραζεπάμης και ουίσκι, και μετά τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι αναφέρει η Daily Mail.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι τη γλίτωσε με τον φόνο του Πίτερ και ότι «ξαναχτύπησε» τόσο κοντά στον τόπο του εγκλήματος, στοχεύοντας τη γειτόνισσα του Πίτερ, την Ανν Μουρ-Μάρτιν. Λέγεται μάλιστα πως ο Φιλντ είχε υποβάλει τον Πίτερ σε μήνες ψυχικού βασανισμού και ότι τον νάρκωνε κρυφά με ηρεμιστικά και παραισθησιογόνα. Και δεν ήταν λιγότερο σκληρός με την Αν Μουρ-Μάρτιν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ