Η Priscilla Presley και τα θεόρατα μαύρα μαλλιά της: Η «βασίλισσα» του Elvis σε 16 vintage κλικς από την δεκαετία του 60

Ήταν το σήμα κατατεθέν της

16 απίθανα κλικς απεικονίζουν την «βασίλισσα» του «βασιλιά» Elvis, Priscilla Presley την δεκαετία του 1960. Τα μαλλιά της απλά θεόρατα!

Η 14χρονη Priscilla  ήταν για τον Presley όμορφη, ντροπαλή, αθώα και τρυφερή. Λόγω της ηλικίας της, ο Elvis ένιωθε ότι μπορούσε να σμιλέψει τη νεαρή κοπέλα όπως την ονειρευόταν.

Υπέφερε από το χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας, μακριά από την οικογένειά του και αποκομμένος από τη σόου μπιζ, που μέχρι τότε ήταν όλη του η ζωή, έτσι στην Priscilla βρήκε το στήριγμα που έψαχνε και οι δυο τους έγιναν ένα  από τα ωραιότερα ζευγάρια.

Στις vintage φωτογραφίες που βρήκαμε στο vintag.es βλέπουμε την όμορφη σύζυγο του Elvis και τα απίθανα χτενίσματά της που ήταν άλλωστε - μαζί με το eyeliner - και το σήμα κατατεθέν της.

Το στυλ της από την δεκαετία του 60 δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της εποχής εκείνης αλλά και δείγμα για το πώς σύγχρονες star, όπως η Lana Del Rey έχουν επηρεαστεί από την συγκεκριμένη δεκαετία αλλά και από την γυναίκα του βασιλιά της rock n roll. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ