Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εκμεταλλευτείτε την ημέρα αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ή αν θέλετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή διαπραγμάτευση

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Τετάρτη είναι ίσως η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας με την Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα μέχρι το τέλος της ημέρας, με μοναδική όψη αυτή του τετραγώνου με τον Ήλιο. Κι επειδή τα ξημερώματα της Πέμπτης σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που επηρεάζει ήδη από σήμερα, καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε δεόντως αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ή αν θέλετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή διαπραγμάτευση ή ακόμη και μια εκκίνηση ή αν θέλετε να δεσμευτείτε και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας αν είστε γονείς

ΤΑΥΡΟΣ

Σας το έλεγα και χθες ότι είναι πιο απαιτητικό το ξεκίνημα της εβδομάδας για σας, με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Το βράδυ προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. 

ΔΙΔΥΜΟ

Η Σελήνη στον Λέοντα, υποβοηθούμενη από τις θετικές όψεις της Αφροδίτης, κάνει πιο γοητευτικό τον λόγο σας και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ