Συγκινημένη η Sarah Jessica Parker που ο μεγάλος της τελειώνει το σχολείο: Η φωτό στο κατώφλι του σπιτιού & τα γλυκά της λόγια (φωτό)

Είναι το πρώτο τους παιδί που θα εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη

Πραλίγο να την πιάσουν τα ζουμιά την η Sarah Jessica Parker που ανέβασε μια φωτογραφία του μεγάλου της γιου στο Instagram συνοδεύοντάς την με μερικά γλυκά λόγια για το παιδί της που τελειώνει το σχολείο.

Ο 18χρονος james Wilkie θα αποφοιτήσει σε λίγο καιρό και η οι γονείς του έχει συγκινηθεί, αφού είναι και το πρώτο τους παιδί που θα εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταγωνίστρια του Sex and the City και ο άντρας της, ο ηθοποιός Matthew Broderick, έχουν ακόμα δύο παιδιά, τα δίδυμα Marion και Tabitha που είναι 11 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 

«Στο ηλιοβασίλεμα της καριέρας του στο Λύκειο. Η περίοδος μετά από μια μακρά πρόταση. Και σε όλες τις δύσεις και τις ανατολές του ήλιου στην ζωή του. Είναι ορόσημο. Δεν το καταλαβαίνεις μέχρι να είναι στην πόρτα σου. Και μέχρι να περάσουν το κατώφλι, στο επόμενο, πιο μυστηριώδες κεφάλαιο. 

Όπως όλα τα άλλα κεφάλαια που αποτελούν μέρος του επικού μυθιστορήματος που είναι η ιστορία του παιδιού και του γονέα. Εμείς οι Parker-Brodericks είμαστε περήφανοι, συγκινημένοι και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την επικείμενη αποφοίτησή σου .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Απόλαυσε την όμορφη αυτή μέρα, την κέρδισες. Σε αγαπάμε γιε και αδερφέ. Η μαμά» έγραψε η Sarah Jessica Parker στο ποστ της δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία του γιου της την ώρα που φεύγει από το σπίτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ