Ο Bill Gates με το 25χρονο κορίτσι του: Η πρώτη εμφάνιση στο Instagram μετά το διαζύγιο (φωτό)

Πέρασαν «ποιοτικό χρόνο» μαζί

Την πρώτη του διαδικτυακή εμφάνιση έκανε ο Bill Gates, μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιό του με την Melinda.

Ο 65χρονος συνιδρυτής της Microsoft πέρασε χρόνο με το κορίτσι του, την 25χρονη κόρη του Jennifer, που ανέβασε και την σχετική φωτογραφία στα stories της στο Instagram.

«Τίποτα καλύτερο από το να περνάς ποιοτικό χρόνο με μέλη της οικογένειάς σου» έγραψε πάνω στην φωτογραφία η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου.

Στην φωτογραφία τους βλέπουμε χαμογελαστούς και αγκαλιασμένους να κοιτούν προς την κάμερα. 

Photo: Intagram/jenniferkgates

Σημειώνεται ότι ο Bill και η Melinda Gates, που ήταν παντρεμένοι για 27 χρόνια έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Την Jennifer, τον Rory John (21) και την Phoebe Adele (18 ετών).

«Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και θα εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα.

Δείτε επίσης: Τελικά η πέτρα του σκανδάλου του πολύκροτου διαζυγίου των Gates ήταν ο… Epstein; - Η περίεργη φιλία του μεγιστάνα με τον παιδόφιλο (φωτό)

Θέλουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας» ανέφεραν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγες ημέρες και μέσω της οποίας έκανα ν γνωστό το διαζύγιό τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ