Ellen deGeneres : Τέλος για το δημοφιλέστερο talk show του κόσμου - Η κακή συμπεριφορά της gay παρουσιάστριας στους συνεργάτες της (φώτο-βίντεο)

Το "The Ellen DeGeneres Show" θα τελειώσει επίσημα μετά την επερχόμενη σεζόν 2021-22.

Η Έλεν Ντε Τζένερις θα σταματήσει το talk show της, έπειτα από 19 χρόνια, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο The Hollywood Reporter, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε εχθές.

Η Ντε Τζένερις θα συζητήσει την απόφασή της στο σημερινό  σόου της με καλεσμένη την Όπρα Γουίνφρι.

«Όταν είσαι δημιουργικός άνθρωπος, έχεις συνεχώς την ανάγκη να δοκιμάζεσαι και όσο κι αν το σόου αυτό είναι υπέροχο και διασκεδαστικό, δεν αποτελεί πλέον πρόκληση», λέει η Ντε Τζένερις στη συνέντευξη.

Το "The Ellen DeGeneres Show" έκανε το ντεμπούτο του το 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy.

 

 

Πέρυσι, τρεις παραγωγοί αποχώρησαν από το σόου και η Ντε Τζένερις ζήτησε συγγνώμη έπειτα από αναφορές περί ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος, υποσχόμενη «ένα νέο κεφάλαιο», αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

 

Το "The Ellen DeGeneres Show" θα τελειώσει επίσημα μετά την επερχόμενη σεζόν 2021-22.

Η εκπομπή ήταν ένα σπουδαίο "όπλο" στο "οπλοστάσιο" του τοπικού τηλεοπτικού τοπίου καθ 'όλη τη διάρκεια της προβολής της και έχει εμπνεύσει ακόμη και μια σειρά από spinoff.

 

 

Σε αυτές περιλαμβάνονται σόου,  όπως το "Ellen's Game of Games", "The Masked Dancer", "Family Game Fight" και "Ellen's Greatest Night of Giveaways".

Η κίνηση για τερματισμό της σειράς δεν ήταν εντελώς απροσδόκητη, καθώς το τρέχον συμβόλαιο της DeGeneres λήγει το 2022.

 

 

Υπήρξαν φήμες όταν ανανέωσε το συμβόλαιο   της το 2019 ότι σχεδίαζε να τερματίσει τη σειρά εκείνη την εποχή, αν και τελικά υπέγραψε για άλλα τρία χρόνια.

Η Warner Bros., στην οποία ανήκει η Telepictures Productions , η εταιρεία παραγωγής του σόου, προετοιμάζεται για την αναχώρηση της DeGeneres εδώ και αρκετό καιρό.

 

 

Η εταιρεία φλερτάρει την Τζένιφερ Άνιστον ως διάδοχο της DeGeneres, και αυτό δεν είναι παράξενο αν σκεφτεί κανείς τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο  “Ellen.”

"Θα σταματούσα μετά τη season 16", είπε η DeGeneres στη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter. 

"Θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και ήθελαν να υπογράψουν για τέσσερα ακόμη χρόνια και είπα ότι θα υπέγραφα για ένα". 

 

 

Έλεγαν ότι δεν υπήρχε τρόπος να υπογράψουμε για  ένα. 

 

 

"Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τους συνεργάτες και τους σταθμούς χρειάζονται μεγαλύτερη δέσμευση είπαν. 

Έτσι, προσθέσαμε  τρία ακόμη χρόνια και ήξερα ότι θα ήταν τα τελευταία μου. Αυτό ήταν όλο το σχέδιο. ", δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η επιτυχημένη πορεία της DeGeneres κατά τη διάρκεια των καθημερινών εκπομπών της,  υπήρξε σημαντικό σημάδι της μεταβαλλόμενης στάσης της Αμερικής ως προς τις κοινότητες ΛΟΑΤΚΙ. 

 

 

Η DeGeneres ξεκίνησε την καθημερινή εκπομπή της  της πέντε χρόνια αφότου εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time (με τον τίτλο «Yep, I’m Gay») για να παρουσιάσει σε όλους τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. 

Αφού η Oprah Winfrey ολοκλήρωσε την 25χρονη πορεία της στο είδος,   το 2011, η DeGeneres ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης ενός καθημερινού talk show.

 

 

Πρόσφατα, ωστόσο, η DeGeneres και η εκπομπή δέχτηκαν πυρά λόγω ισχυρισμών ρατσιστικής συμπεριφοράς και εκφοβισμού στην εκπομπή.

 

 

Τον Απρίλιο του 2020, η Variety ανέφερε την οργή μεταξύ των μελών των συντελεστών της εκπομπής σχετικά με τη μείωση των αμοιβών, την έλλειψη επικοινωνίας και την κακή μεταχείριση από τους παραγωγούς μετά τη διακοπή της παραγωγής λόγω  της πανδημίας αφότου  ανατέθηκε σε μία εταιρεία να μαγνητοσκοπεί  την εκπομπή από το σπίτι της  DeGeneres.στην  Καλιφόρνια , αναφέρει το Variety.

 

 

Η  DeGeneres τελικά ήρθε αντιμέτωπη με τις καταγγελίες  για κακή μεταχείρηση των συνεργατών της  και απολύθηκαν τρεις κορυφαίοι παραγωγοί της σειράς - οι εκτελεστικοί παραγωγοί Ed Glavin και Kevin Leman και ο συν-εκτελεστικός παραγωγός Jonathan Norman.

Όμως, η ζημιά στην φήμη της DeGeneres έγινε, ιδιαίτερα επειδή αυτές οι καταγγελίες ήταν  σε αντίθεση με τη δημόσια εικόνα της ως κωμικού που δεν εκνευρίζεται ποτέ και που είναι εκείνη που παρότρυνε διαρκώς τους τηλεθεατές της : "Να είστε ευγενείς"

 

 

«Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα. Εννοώ, πολύ. Αλλά αν εγκατέλειπα την εκπομπή εξαιτίας αυτού, δεν θα είχα επιστρέψει αυτή τη σεζόν », είπε η παρουσιάστρια στην THR.

Τα νούμερα τηλεθέασης  για την εκπομπή έχουν μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, εν μέρει λόγω του κατακερματισμού του τοπίου της τηλεόρασης, αλλά μέρος της πτώσης αυτής οφείλεται σίγουρα στην αντίδραση των τηλεθεατών σε αυτές τις  καταγγελίες για κακή συμπεριφορά στους συνεργάτες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ