Παντρεύτηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μίνω Μάτσα - Η τρυφερή φωτό με τις βέρες

Ο γάμος έγινε στις Σπέτσες με λίγους καλεσμένους...

Η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάνη, παντρεύτηκε χθες, με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, τον εκλεκτό της καρδιάς της και συνθέτη Μίνω Μάτσα. 

 

 

Η βουλευτής της ΝΔ με μια υπέροχη φωτό με την ίδια να φορά νυφικό και το χέρι της με τη βέρα να μπλέκεται με εκείνο του σύζύγου της, ανακοίνωσε ότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

 

 

 

Nα τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο σύζυγός της λατρεύει τις Σπέτσες, ήταν αναμενόμενο λοιπόν ότι θα προτείνει στην αγαπημένη του Όλγα ο γάμος να γίνει στο νησί του.

Ο πατέρας του Μάκης Μάτσας έχει χτίσει μία μεγάλη έπαυλη στο πίσω μέρος του νησιού πάνω στη θάλασσα με ξεχωριστά σπίτια, για τον Μίνω και την κόρη του Μαργαρίτα. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα δειπνήσει σήμερα σε πολύ στενό κύκλο εκεί που ο δημοφιλής μουσικός περνάει πολλές ώρες δημιουργίας για τις συνθέσεις του σε ταινίες και θεατρικά έργα. 

Θυμίζουμε πως η Όλγα Κεφαλογιάννη υπήρξε παντρεμένη με τον Μάνο Πενθερουδάκη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2010 στο Κολωνάκι, ενώ η είδηση του διαζυγίου τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2020.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ